Moja pomýlená orientácia

Príspevok v téme: Moja pomýlená orientácia
rasto212

Dobrý večer,

mám 27 rokov, som chalan a páčia sa mi chalani. Mám problém, že chcem aby sa mi páčili dievčatá a teda chcem si aj nájsť frajerku a mať s ňou spoločný život, dom, deti a všetko čo k tomu patrí. Chcel by som sa opýtať, či tu je niekto podobný, kto už vyskúšal podobný experiment a ako to funguje ? Neviem si predstaviť, že by som niekomu povedal o mojej orientácií, to je úplne mimo a nereálne. Lenže som už starý chumaj a preto potrebujem niečo podobné vyriešiť......Ozve sa mi niekto s podobnou skúsenosťou ? Díky moc . . .

pod

do toho sa neda silit, musis sa brat taky, aky si, len vtedy budes stastny a slobodny. nebudes sa kvoli okoliu, rodine hrat na nieco, co nie si.

homo

Chceš, aby sa ti páčili dievčatá, chceš mať rodinu - a to je prvý krok. Ostatné pôjde, ale budeš k tomu potrebovať psychologickú/psychiatrickú pomoc. Pretože robiť experimenty v tomto tvojom stave by nebolo dobré. Ani pre teba, ani pre tvoju budúcu žienku a deti. Preto na to treba ísť od základu.

Základom je zistiť, či nebolo niečo v tvojej minulosti, čo ovplyvnilo tvoju sexuálnu orientáciu smerom k mužom. Sám si toho nemusíš byť momentálne vedomý, ale dobrý psychológ by ťa mohol naviesť a spolu by ste mohli odkryť niečo, na čo si už zabudol alebo zámerne vytesnil do podvedomia. Na základe toho by sa ďalej pracovalo. Dôvody, ktoré môžu spôsobiť, že chlapec/muž začne pociťovať sexuálnu príťažlivosť k mužom sú rôzne, napr. chýbajúci otec v detstve, sexuálne zneužitie, zlý príklad (vzor), pohoršenie zo strany dospelých, rôzne zraňujúce udalosti (ale aj slová) smerom k tebe od niekoho z rodiny, kamarátov, nejakej autority, ktoré ťa hlboko vnútorne zranili a na základe ktorých si sa niekde v podvedomí rozhodol hľadať oporu v mužoch. Mohla v tom byť aj neistota v tom, či si muž (a čo to znamená byť mužom) a snaha stotožniť sa s nejakým vzorom, ktorý si považoval za mužský. Nech je za tým akýkoľvek psychologický dôvod (čo je na 99 %), vyliečenie je možné. Ako sa uzdraví tvoje vnútro, tak sa postupne zmenia aj tvoje city a obrátia sa smerom k ženskému pohlaviu. Nie si ešte starý, vydaj sa na tú cestu, držím ti prsty. Ak si chceš hľadať dievča, tak len za podmienky, že jej povieš pravdu, má právo to vedieť.

mojpribeh.sk

Poradko

Opytal som sa manzelky, ze co by urobila, kebyze sa dozvedela, ze som gay a ze som s nou len kvoli detom, domu atd. Povedala mi, ze by mi to v zivote neodpustila, lebo by to brala tak, ze som ju nikdy skutocne nemiloval a cely cas klamal. Ze to radsej, aby som ju podviedol s inou zenou, ze to by ovela lahsie zniesla. Bud chlap a postav sa k tomu tak, inak nikdy nebudes stastny!

Banbern

Som hetero, takže ti asi "neporadím", ale...

Rovnako ako ja si neviem predstaviť žiť, ľúbiť, a spávať s chlapom, tak ak ty si gay, neviem si predstaviť ako by si toto robil nasilu so ženou. Podľa mňa je to odsúdené na neúspech. V konečnom dôsledku, ak by sa to časom pokazilo, možno by si ukodil sebe, žene a aj prípadným deťom.

Veď keď sa po rokoch zvyknú rozbíjať manželstvá ľudí, ktorí sa milovali po vštkých stránkach, neviem, prečo by malo fungovať manželstvo heterosexuálnej ženy a homosexuála, ak by to bolo z jednej strany umelé.

Jedine, že by si našiel ženu, ktorej ide len o to mať deti a rodinu, a nejaké istoty a oporu, a nie milujúci (aj sexálny) vzťah. Ale neviem, či taká je.