Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bradavice a homeopatia - vaše skúsenosti

Príspevok v téme: Bradavice a homeopatia - vaše skúsenosti
Laura18

Dobrý deň, rada by som sa podelila o moju skúsenosť a zároveň budem rada aj sa podelíte Vy o Vaše skúsenosti.
Už cca 7 rokov mám problém s bradavicami na rukách. Kožný lekár nepomôže, bradavice iba vypáli, ale zase sa mi objavia, keďže bradavice sú vírusové ochorenie. A tak som sa dala na homeopatiu. Homeopatička sa so mnou iba rozprávala, na bradavice sa ani nepozrela a lieči ma už 8 mesiacov. Komunikujem s ňou mailom, vystriedala som už asi 15 - 20 rôznych homeopatických liekov, väčšinou tie "slávne" guličky, ale raz aj tinktúru. Ani po ôsmych mesiacoch sa mi stav nezlepšil, práve naopak, zhoršuje sa.
Aké máte skúsenosti s homeopatiou Vy???
Je liečba naozaj tak dlhodobá a zdĺhavá, alebo ma tá homeopatička podľa Vás riadne "odrbuje"?

Ja sa skôr prikláňam k tomu druhému.

Vopred ďakujem za rady a názor.

Adela780

Viem,ze je to asi nechutne, ale davnejsie som citala, ze na bradavice pomaha menstruacna krv. Tiez ma dlho trapili bradavice, ale ked si ich zacala potierat menstracnou krvou tak po case zmyzli..nerozumiem cim to je, ze to zabralo.

Skusala som si na bradavice davat aj kyselinu salicylovu, vitamin C, cesnak, cibulu no vsetko mozne, ale najviac ta krv pomohla..

Shayleen

Skus si posilniť imunitu s tabletkami hlavne nech obsahuju železo, zinok, selen a vitaminy skupiny a,e,b atď. Ja som skusila ziez homeo a nic nepomohlo odkedy dala doplnky na imunitu nic mi nieje