Antikoncepcia zabudnutá tabletka

Príspevok v téme: Antikoncepcia zabudnutá tabletka
Zuzana 123450

Ahojte baby :) užívam antikoncepciu a zabudla som užiť jednu tabletku co je problém všimla som si to az pri užívaní ďalšej (v prívalovom letáku bolo ze mam užiť dve súčasne). Bolo to v prvom týždni a co ma nalákalo, bolo tam napísane ze ak sa to stane v prvom týždni a mala som sex pred tým (co bol) môže byt riziko otehotnenia pretože v tele nie je ešte dostatočná hladina. ALE ja som antiku minuli mesiac užívala bez 7 dňovej prestávky tak si myslím ze v mojom organizme by mala byt vytvorená dostatočná hladina hormónov. Ďakujem za odpovede :)

ANGEL-DEMON

purlepink .... pokial má monofazycku antikoncepciu (jednofarebna)
napriklad Lindinette30 som mala kedysi ja... tak si prestavku stačí urobiť 2x do roka... a ona nebrala po 2 tabletky sucasne... ale ked si napriklad v utorok uvedomila ze pondelok nezobrala tabletku tak si zobrala 2- aj za pondelok aj za utorok... chapeš...?

ANGEL-DEMON

píšeš že si išla bez 7dnovej prestávky, čiže máš monofázicku antikoncepciu ktorá obsahuje nizku hladinu hormonov, čiže už pri jednej zabudnutej tabletke je vysoke riziko otehotnenia,.. toto mi vysvetlovala gynekologička, ked som aj ja brala HAK,..
to že si mysliš že mam dostatočnu hladinu hormonov ked si brala pravidelne je tvoja skreslena predstava,....

purlepink

Takze to nebol vlastne prvy ale uz 4 - ty tyzden uzivania? Mala si so urobit prestavku 7 dnovu namiesto uzivania 2 tabliet

Zuzana123450

Mam toho veľmi vela v praci samé cestovanie hore dole malo spánku a atd preto bez pauzy, keby do toho ešte menstruacia uz sa zbláznim