Chudnutie brucha

Príspevok v téme: Chudnutie brucha
MartinKral

Ak niekto nevie ako schudnúť, tu je o tom pekný článok, čo by som odporučil, pomohlo aspoň trochu :) - Ako sa zbaviť tuku na bruchu :) 7days.sk , mne to celkom pomohlo, za 2 mesiace som schudol nejaké 4-5kg, čo som veľmi rád :) hlavne teda s tým cvičením, je to pravda, že keď prestanete cvičiť, tak sa váha dáva naspäť a dá sa to zastaviť s ostatnými tipmi, nebudem to tu rozpisovať :)

pomocnica

Mata232- mala si len na inej téme ten istý príspevok len pod iným menom, takže neviem prečo to tu až tak pretŕčaš. Keď je to také dobré tak si to možno niekto kúpi aj tak, lebo mu to odporučí nejaký známy ale ľudia ktorý chcú aby niečo naozaj fungovala radšej poslúchnu radu niekoho na ktorom výsledky vidia a nie niekoho koho nikdy v živote nevideli ale odporúča im nejaký výrobok...

pomocnica

simka214-no to je pravda! a keď niekto nemá čas na cvičenie tak musí zmeniť stravu. Ale na šport si vieš nájsť čas hocikedy! Keď sedíš v práci za počítačom tak vieš cvičiť nohami, keď chodíš tak aj tak cvičíš ale vieš cvičiť aj bruchom a nie je to tak, že to niekto vidí, ale vieš o tom len ty a je to prospešné tvojmu zdraviu. Pri tom ako si robíš večeru si vieš zadrepovať a keď robíš puding alebo hocičo tak pri tom sa ja maličko posilujú ruky, takže ten čas sa dá nájsť hocikedy a dá sa aj poslať na nákup niekoho iného a na tých 10-15 minút si zacvičiť poriadne a šport je na svete! Držím prsty ale keď niekto vážne mená čas, lebo existujú aj takí ľudia tak 70% chudnutia tvorí strava!
PS: nikdy sa nechudne len napr. z brucha ale stále chudneme z celého tela. :)