strasne mi chutia...kazdy den si dam aspon jeden.neuskodi mi to nejak ked ich casto papkam??
ZA DEN ZJEM AJ 2 CITRONIKY<NEUSKODI MI TO ??????????????????
Ó, prepac que, ze davam take "stupidne" otazky nehodne tvojho "intelektu". Toto je forum o zdravi alebo sa mylim? Nahodou viem, CO detska obrna obnasa, ake su symptomy.A, predstav si, ze viem aj to, ze sa proti nej ockuje. A ty vies, co je to vobec experimentalna liecba? Ja viem, ze v tom seriali to bola nakoniec otrava tazkym kovom thaliom...
A, mimochodom, povod sa nepise etiologia, ale etymologia...taky detail.
okrem toho nakoniec to v hausovi nebola detska obrna pokial viem :D ale neco uplne ine...
poliewoocka, aká je podľa teba patologická podstata detskej obrny? Kde je ten pôvod a etiológia ochorenia?? To by si si mohla vygúgliť, nie? Lebo ak už nastane poškodenie nervov, neviem, čo by to C-čko robilo, nech by sa akokoľvek snažilo. O účinku seriálov na zmienené nervy ani nehovorím. Ha, ha, ha. Ha.
No ano, Dr. House:D Preto sa pytam...to nie je zakazane, vsak? Nie kazdy sa narodil mudry ako encyklopedia...
akurat si znicis zuby
ak sa ti ziada tolko vela citronu, mozno mas nieco s pankreasom. nemusi ist o nic vazne
pozor na zuby!!!!a na zaludok!!
To ako myslíš???
Niekto príliš pozerá telku. Však??
Poliewoocka a toto si kde čítala? Vieš o tom niečo viac? Zaujíma ma to....Vďaka.