Psychická práca nechuť

Príspevok v téme: Psychická práca nechuť
lenivýpc

Ahojte končím ekonomickú vš a mám veľkú nechuť do psychickej práce. Rada robím fyzicky avšak cítim sa zle kvôli okoliu a najmä rodičom ktorí tvrdia že načo vyhazdovali peniaze na vš...Ja si to uvedomujem a často som chcela z vš aj odísť ale nespravila som to..lebo som mala aj dobré známky a hoci to bolo ťažké tak som vždy všetko dala len...proste cítim že toto v živote nechcem robiť a mám výčitku ísť robiť napr. čašníčku s mojim vzdelaním..ale vnútro mi hovorí že proste sedieť v kancelárií ma ubíja...najradšej by som robila niekde v prírode alebo s ľudmi..proste tie priestory, kancelária, počítače...som zúfala z toho
Cítim sa hrozne...

prezyvka...

dostat sa v dnesnej dobe niekam do kancelarie ked nemas znamosti to neni take jednoduche.. mozno budes musiet zobrat pracu s ktorou vobec nepocitas v zivote ani ty ani tvoji rodicia.. vs neni zaruka skveleho zivota...

Mesačný princ

Robiť s ľuďmi, živočíchmi či rastlinami je hrozne vyčerpávajúce. Nie je to tak, ako si predstavuješ a musí ťa tá práca naozaj napĺňať (musí byť tvojím poslaním) aby si to dokázala robiť.

ANGEL-DEMON

prečo čašníčku? ked ta baví manuálna práca možeš ísť robiť do nejakej automobilky napríklad, niektoré su zaujimavo ohodnotené,..
čo ti bráni v tom aby si to skúsila...? ja mám síce "len" strednú odbornú školu s uplne iným zameraním ako mám prácu... a otázkam prečo nerobíš to v čom si vyučená atd... sa nevyhneš...