Ahojte končím ekonomickú vš a mám veľkú nechuť do psychickej práce. Rada robím fyzicky avšak cítim sa zle kvôli okoliu a najmä rodičom ktorí tvrdia že načo vyhazdovali peniaze na vš...Ja si to uvedomujem a často som chcela z vš aj odísť ale nespravila som to..lebo som mala aj dobré známky a hoci to bolo ťažké tak som vždy všetko dala len...proste cítim že toto v živote nechcem robiť a mám výčitku ísť robiť napr. čašníčku s mojim vzdelaním..ale vnútro mi hovorí že proste sedieť v kancelárií ma ubíja...najradšej by som robila niekde v prírode alebo s ľudmi..proste tie priestory, kancelária, počítače...som zúfala z toho
Cítim sa hrozne...
Psychická práca nechuť
dostat sa v dnesnej dobe niekam do kancelarie ked nemas znamosti to neni take jednoduche.. mozno budes musiet zobrat pracu s ktorou vobec nepocitas v zivote ani ty ani tvoji rodicia.. vs neni zaruka skveleho zivota...
prečo čašníčku? ked ta baví manuálna práca možeš ísť robiť do nejakej automobilky napríklad, niektoré su zaujimavo ohodnotené,..
čo ti bráni v tom aby si to skúsila...? ja mám síce "len" strednú odbornú školu s uplne iným zameraním ako mám prácu... a otázkam prečo nerobíš to v čom si vyučená atd... sa nevyhneš...