Ahoj. Mam manzela, sme zobrati rok, a spolu sme celkovo 5 rokov. Manzel zobral este pred rokom-dva pozicky-dost penazi, myslel si, ze ich bude v pohode splacat, kedze mal dobru pracu, ale stratil ju. O pozickach mi samozrejme nepovedal-pozicky preflakal na automaty a stavky. O pozickach som sa dozvedela minuly rok v zime, cize par mesiacov po svadbe. Teraz robi za minimalnu mzdu, a cely plat mu ide kazdy mesiac na pozicky. Zijeme u mojich rodicov, davam im kazdy mesiac 100€ zo svojho platu, ktory tiez nie je bohvie co. Manzel nema mesiac co mesiac vo vrecku ani 5€. Sne v podstate na mizine, a a ja toho nasetrene vela nemam, kedze som len 3 roky po mature, a hned som zacala robit, tak som si nieco nasetrila, no nechcem si ich povyberat v ziadnom pripade, nie je to penazi. Co by ste robili na mojom mieste? Som na dne z toho.
Bez penazi
Dakujem vam za vase reakcie.
Tak na tuto temu moja musim jednoducho napisat. Poviem ti moj pribeh.Bola som mlada a hlupa...Rodicia pili jednoducho neistota celkova v zivote.Potom som spoznala mojho terajsieho byvaleho uz stastne takmer 3 roky.Moj drahy si lubil vypit a este k tomu vsetkemu automaty..tiez som ho tahala z roznych sraciek a na co? Potom sa stalo to ze mi zomreli obaja rodicia v priebehu dvoch rokov...psychika? No proste v riti vtedy mi to bolo jedno len aby som nezostala sama aj ked s alkoholikom a gamblerom..este kopu veci potom kradnutie penazi,aj facky uz lietali.Takze ponaucenie kebyze som s nim doteraz pridem o vsetko o byt o nervy...a dnes? Dnes je na ulici..kazdy na neho kasle..tak prosim ta neznic si zivot radim ti dobre...
sama vidis kam ta tvoj uzasny manzel dostal... si uplne nanervy hotova vsetko hradis ty lebo on si do....l zivot a zatiahol do toho este aj teba. tak skoncia vsetky zeny ktore zachranuju gamblerov alkoholikov dlznikov znicene a bez slova dakujem. Je x pripadov ako ten tvoj ja by som urcite volila rozchod co keby si namiesto toho nasla niekoho schopneho ako si ty ? vies ako by si mohla krasne zit? Muza ktory vie kde je hranica ktory nehra automaty ktory by sa postaral. Tieto temy ma vedia neskutocne rozculit o odpusteni lebo sama som mala takeho muza ten kto to neprezil nech nehodnoti clovek ktoreho nonstop zachranujes sa na teba vykasle ani ti nepodakuje nevrati peniaze a potom od teba odide. Takto presne dopadne kazda zena takeho idiota odkopnuta na prasky a este k tomu aj bez penazi. Zeny neratujte tych blbcov pokazite si zivot.
ALE BLBOST CO TI TU PISU NIEKTORE ZENY!!!ked ho mAs rAda tAk nerozchadzaj..jednoducho snim porozpravaj nech odijde do zahranicia zarobit a vec vyriesena..lebo s minimalnej mzdy budu splacat aj tvoje vnucata
Slodobny, hlavne vydrz a nepadni spät do tych 5ra....
Moja priatelka je uznavana psych.a robi s takymito ludmi. Hovori, ze je to najdrahsia zavislost zo vsetkych (lebo za drogy chlast ai ai tolko nespotrebujes nevydas ako su sumy co zavisli nahadzu do automatov ai). Pozri. Je to zavislost. Cize on si uz bude po zbytok zivota musiet davat pozor. Bude proste abstinujuci. Aspon ze to splaca. Musi sa vyhrabat z dna. Ty maj pod kontrolou vase financie, a ak chces ostat s nim, tak ho podporuj motivuj aby zvladal abstinovat, aby si zas nasiel lepsiu pracu ai. Ty si svoje nasetrene peniaze neminaj, potrebujes mat rezervu pre pripadne ine horsie okolnosti (ostanes nezamestnana, ci dlhodobo PN, smrt, dake nestastia - havarka poziar ostanete bez strechy nad hlavou ai). Dalej. Mal by manzel vyhladat odbornu pomoc a chodit aj tam. Plus mozno skupinove sedenia. Ty tiez. Sama so sebou a hlavne ako zas ziskat, nadobudnut kontrolu nad svojim zivotom, mat silu pre seba no aj pre muza, vas oboch. Si este mlada. Nezen sa do materstva, zrejme aj sama chapes ze v danej situacii by to bolo cele zle. Nalozila si si vela na tak mlade plecia. No bud silna a sama nepadni na hociake dno
hlavne kľud a rozvahu
pozitivn eje ze robi a xce svoje dlhy splatit a splaca ich. Imho mala by si sa rozhodnut ci s nim chces ostat v tom pripade by bolo rozumne tie dlhy splatit aspon co sa da aby tam nenabiehali uroky. alebo ak nie rozved sa.. dlhy nemusis za neho platit ak si o nich nevedela pri uzatvarani zmluv. je to na tebe ....
Ľudia sa zo všetkého hneď idú liečiť, aby ich niekto ľutovať alebo obdivoval a podobne. Závislosť na hr. automatoch je otázkou jedného dňa, aby s tým prestal. Stačí, ak si nepôjde zahrať jeden deň a dostane sa z toho. Tiež som si chodil zahrať a keď som raz neišiel, tak sa mi pred očami objavili blikajúce svetielka a točiaci sa hr. automat.
no tak dufam ,ze snim nemas dieta !!! ak snim nemas dieta tak je to jednoduche ..kasli na neho ! rozvod !! hotovo ! chces sa trapit s takym clovekom do konca zivota ?? urcite NIE !
no tak dufam ,ze snim nemas dieta !!! ak snim nemas dieta tak je to jednoduche ..kasli na neho ! rozvod !! hotovo ! chces sa trapit s takym clovekom do konca zivota ?? urcite NIE !