Ochorenie kamarátky, nevedno čo jej je...

Príspevok v téme: Ochorenie kamarátky, nevedno čo jej je...
Doryck

Dobrý deň želám. Bol by mi tu niekto ochotný pomôcť ? Prejdem radšej k problému: U kamarátky sú tieto symptómy - závrate, bolesti brucha, bolesti hlavy, odpadávanie, oslabený imunitný systém, celkovo slabá v pohybe, večer dostáva kŕče, keď niečo zje, nafukovanie brucha pritom ako niečo zje, začalo jej to týždeň dozadu a keď bola pri svojej lekárke tak sa na ňu lekárka ani nepozrela (doslova), len si vypočula od nej symptómy a bolesti, ktoré máva, lekárka zakívala hlavou a dala jej kvapky, ktoré sú proti kašľu. Na tú lekárku mienim dať potom sťažnosť, pretože som na ňu skričal aby sa na ňu aspoň pozrela a skontrolovala ju. Vyhodila nás za to z kliniky. No radšej pokračujem o tej kamoške. Normálne je veľmi štíhla a má 53kg , ak niečo zje tak sa jej brucho nafúkne ako balón a strašne ju to bolí + má krče. Krámy mala pred 2 týždňami. Ak sa niekto s týmto už stretol alebo spoznáva niekto tieto symptómy ozvite sa mi prosím na mail votrelec098@gmail.com . Je to naozaj súrne a hrozne sa o ňu bojím, pretože takto trpí už celý týždeň a pól. Prípadne otázky čo jedla napríklad vám zodpoviem hneď tu. Na večeru si dáva len ľahké jedlá a väčšinou ani to nedoje pretože začnú okamžite bolesti a nafukovanie. Asi 2 dni dozadu teda presnejšie 30.5.2016 odpadla na záchodoch, jej učiteľka ju nechcela pustiť domov, lebo si myslela, že simuluje a potom keď odpadla povedala že nič jej nevravela ona, je ako jedno veľké nešťastie za druhým, plakala od bolesti na toalete a vracala. I to si dala len malú tyčinku na raňajky, aby to tak nebolelo. Pred mesiacom bola aj na párty, nič si z nej nepamätá tak neviem či by nemohla byť nehotná, nuž to by som nechal na rade a toho čo mi napíšete, pretože potrebujem rady ako to vyriešiť. Každá rada je pre mňa a pre ňu veľmi cenná takže by som uvítal každú pomoc a aj vážil si ju zo srdca. O žiadnych alergiách neviem. V poslednej dobe sa stravuje zdravo, zelenina alebo ovocné milkshaky sú jej obľúbené a doteraz s ničím problém nemala. Pretože takto sa stravovala už 2 mesiace predtým než začali kŕče. Lieky neberie žiadne pokiaľ viem. Jedine keď je chorá a i to neverí veľmi liekom. Ďakujem naozaj ďakujem za každú pomoc.

ivka113

Ahoj,
vyzerá to byť niečo tráviaceho charakteru, konkrétne s črevami, môžu to byť rôzne zápalové procesy v hrubom čreve, ale aj rôzne nálezy, to je ťažko povedať, každopádne by ju mala všeobecná doktorka na stopercent poslať hlavne na gastro.
Pokiaľ je problém so všeobecnou, teraz už nie je problém ju vymeniť, ja som tak kvôli nespokojnosti vymenila a teraz som spokojná, nemusíte ani udávať dôvod, a to by som odporučila čo najskôr, lebo niekoľko dní trvá, kým sa karta od pôvodnej doktorky prepraví k novej, keďže podľa zákona ju pacient nesmie dostať do ruky, a oni to poväčšine posielajú poštou.
Takže by som odporučila čo najskôr vymeniť všeobecnú, následne sa pýtať na gastro, keď treba, tak si to aj vydupať, teraz keď človek sa niekedy nepostaví, tak toho veľa nedostane - česť výnimkám, niektorí doktori si dajú naozaj záležať a radšej poposielajú na viac vyšetrení, než na menej.
Držím palce