Zdravim. Bol som u obvodnej na krv a chcel som vedieť hladinu testosteronu v krvi, tam mi povedali, že mi to može spraviť iba urolog. Je to pravda? neni to Endokrinológia? A robia to aj bez výmenného listu? na vlastné požiadanie? ak hej tak za koľko? Ďakujem vopred
Kde mi spravia testy na testosterón?
Ok mozes mi dat na seba nejaky osobny kontakt email a pod a napises mi ake laboratorko si myslel stymi dobrymi cenami. lebo som dost velkeho mesta a je ich tu dosť takže si možem vybrať. Díky
Majú aj niektoré laboratória ľudí, ktorí odoberú krv a nemusíš ísť k doktorovi, ale to sa musíš spýtať.
Super díky vetva a krv mi zoberú kde to labák asi nerobí že?!
akoze nevim ako to je presne ale testuju laboratoria a nie lekari. Ti len beru krv. Takze teoreticky by stacilo ist k obvodnemu aby ti zobral krv a dal spravit testy.Mne sa tiez stalo ze som bol u lekara a ten mi povedal ze potrebujem napr testy na HIV a povedal mi nech idem k obvodnemu a ten mi to necha spravit.
Jasné, krvné testy na veľa vyšetrení sa dajú spraviť aj ako samoplatca, anonymne, bez vedomia lekára a nie je to ani také drahé a nemusíš sa doprosovať. Aj by som ti sem napísal aké laboratórium má dobré ceny, ale asi by ma zmazali, lebo by som robil reklamu. To laboratórium, o ktorom hovorím, má cenu za vyšetrenie testosterónu len 4,40 eur. Takže to nie je drahé, skús zájsť do laboratória niekde vo svojom meste a spýtaj sa ich, prípadne si zisti niekde v nejakom blízkom okolí.