Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde mi spravia testy na testosterón?

Jozef1980

Ok mozes mi dat na seba nejaky osobny kontakt email a pod a napises mi ake laboratorko si myslel stymi dobrymi cenami. lebo som dost velkeho mesta a je ich tu dosť takže si možem vybrať. Díky

vetva

Majú aj niektoré laboratória ľudí, ktorí odoberú krv a nemusíš ísť k doktorovi, ale to sa musíš spýtať.

0vecka

akoze nevim ako to je presne ale testuju laboratoria a nie lekari. Ti len beru krv. Takze teoreticky by stacilo ist k obvodnemu aby ti zobral krv a dal spravit testy.Mne sa tiez stalo ze som bol u lekara a ten mi povedal ze potrebujem napr testy na HIV a povedal mi nech idem k obvodnemu a ten mi to necha spravit.

vetva

Jasné, krvné testy na veľa vyšetrení sa dajú spraviť aj ako samoplatca, anonymne, bez vedomia lekára a nie je to ani také drahé a nemusíš sa doprosovať. Aj by som ti sem napísal aké laboratórium má dobré ceny, ale asi by ma zmazali, lebo by som robil reklamu. To laboratórium, o ktorom hovorím, má cenu za vyšetrenie testosterónu len 4,40 eur. Takže to nie je drahé, skús zájsť do laboratória niekde vo svojom meste a spýtaj sa ich, prípadne si zisti niekde v nejakom blízkom okolí.