Ak pomoze moj clanok ked i len jednemu cloveku tak mal vyznam...Len v kratkosti , depresia sa umna spustila po rozchode 6r.vztahu , a tak som to nezvadal proste , toho co som prezil ale bolo viac takych tazkych traum hlavne rizchody ... A tak som sa dostal tam kde som este nikdy nebol , bolest duse, nespavost ,nechutenstvo ,strach,uzkost, nepokoj, v takej miere ze som nemohol ani doma byt ani zaspat po nocnej viac ako na2 hod .a to aj po pol roku ,skusal som sedativa atarax ,lexaurin , asi 4 mes.antidepresiva som nezvladol brat plakal som po 3 tbl.a kde takti vydrazat min.mesiac ? dalsia vec je ta ze maju vela vedlajsich ucinkov a ja tabletky nenavidim a neverim im , je to len utlmenie nie liecenie,hlafal som cestu inu... a vsadil som vsetko na vieru v boha , ako doplnok klasicku homeopatiu , a cvicenie 5 tibetanou v lese na boso , dycove cvicenia a celkova meditacia ale najnovsie som zacal citat knihu liecivy post , a poviem vam ze tomu verim , teraz som 3 dni po mojom svätom prijmani nemal uz depresiu noo ak sa vrati pojdem do liecivej hladovky a v nej a vo viere boha a v prirode vidim 100% zarucene vyliecenie , proste to tak citim ... ak uz aj v boha neverite je to vase rozhodnutie ja som to citil takto ,tak si kupte knihu o pôste , a ten vas vylieci zo vsetkeho , teda vase telo sa vylieci pomocou pôstu .Poviem vam len jedno radsej budem drzat post 20 dni a vyzdravie mije telo aj dusa ako trpiet v depresii celý zivot ... Pravdaze dôlezite je verit tomu abyt z tym ztotozneni ako ja ...a ta kniha vam k tomu pomoze ...tak vela zdaru a licte sa ,vsetky najvzacnejsie lieky su zadarmo !!! Láska , viera ,bylinky,cvicenie ,lieciva hladovka , uzemnenie na boso chodidiel , solny kupel, meditacie ,5 tibetanou
Cesta ktorú hlada kazdy kto je chorý ...
preco nekombinovat? inak este tam ma aj homeopatiu... cize imho idealne na riesenie psychickych problemov..