Zdravím. Chcela by som spraviť objednávku z iherb.com, pretože majú enzýmy, ktoré zháňam už dlhšie, za dobrú cenu. Háčik je jedine v tom, že s poštovným sa to celkom navýši, tak by som chcela vedieť, či niekto (najlepšie z BA) odtiaľ náhodou niečo nepotrebuje. Mohla by som urobiť väčšiu objednávku a rozdelilo by sa poštovné. :)
Objednávka z iHerb
Skúsenosti s Iherb - iherb.co
super
ja by som mal zaujem si objednať z iherbu niečo je to ešte aktualne?
To postovne 4 eura, je len do 80 eur, a do nizkej hmotnosti.
Ked niekto objednava prasky, atd, a vyjdu mu tam 3 kila, tak uz musi pouzit DHL, a to je podstatne drahsie. Ale i tak, vacsinou okolo 20 eur, nieje to az take strasne, nato, kolko sa tam da usetrit. Ved neraz tam skupit aj 3-4x lacnejsie nez tu na slovensku.
Ja som pozerala to postovne lebo som z tade predtym neobjednavala, a za 50 eur mi vyslo postovne cca 3 eura. Tak teraz nechapem, to objednavate za tisice?:D
Predpokladam, ze musite byt z toho isteho mesta, inak sa to zase navysi tym, ze to budete musiet rozposielat postou. Tak vzdy hodte, aj z ktoreho ste mesta.
A este ako to bude s platbou? Ved ten co to objedna, bude chciet peniaze asi dopredu, je to riskantne doverovat cudziemu... Inak by to bolo pekne takto si pomahat, mne by sa to tiez hodilo , ked nieco objednavam... napriklad aj zo swansonu, kde je drahe postovne.
Rea223- za kolko ti to prišlo, ak si už objednávala?
sju, ty si si už objednávala teda, či sa môžeme pridať?
Ja tiež