Štátnice po treti a posledny krát

Príspevok v téme: Štátnice po treti a posledny krát
Marta90

Potrebujem nejako povzbudit lebo sa uz asi psychicky zrutim. O tri tyzdne mam znovu statnice. Dvakrat som to zbabrala a teraz ma to caka znova a ja sa uz uplne opustam. Klasicke skusky som ako tak zvladala, vacsinou sme mavali ustne tak som si na to aj casom zvykla, malokedy som dostala FX a ked ano tak to som sa na to ani neucila, nikdy som neprenasala ale Acka som vzdy nemavala. Pre mna je ale statnica nocna mora, nezvladam to, este ked na vas 5 ludi pozera, co zo seba potite tak mi je az fyzicky zle. Neverim si ani v najmensom. Dokazem sa tak vyhecovat ze zabudnem aj vlastne meno a to ani neprehanam. A navyse posledne mesiace len placem ze ci predsa na to nemam a nemala by to uz ani skusat :( mam z toho silne depresie, rodina mi moc nepomaha lebo som ich vo vsetkom zklamala na plnej ciare a bojim sa co bude ked neurobim ani tentokrat ze by som sa najradsej podrezala a mala by som pokoj..... :( mozem sa ucit kolko chcem ale pri ich otazkach panikarim a tresknem aj prve co ma napadne aj ked je to kravina aby som to mala co najskor za sebou a potom to tak aj dopadne :( stale sa ucim a nic z toho :/// co robit? ak teraz neurobim tak sa asi uz zabijem...

celebrita facebooková

Keď sa budeš celé tri týždne vkuse učiť, tak to zvládneš, nemaj obavy a neverím, že by boli profáci až tak prísni, že by ťa vyhodili zo školy tesne pred získaním titulu. Však to by už bola špinavosť najhrubšieho zrna!!! Veď aj na strednej pred maturou strašili a vyhrážali sa, ale nakoniec aj trochu pomohli. Alebo si si istá svojimi vedomosťami, len sa bojíš, že ti strach a tréma uškodia v tom najnevhodnejšom čase a príde akési okno? Tak potom zostáva už len zájsť pred skúškou jedno pol deci na povzbudenie :) ... a druhé k nemu do páru po skúške na oslavu :)

Bubliii

Marta. Zabijat sa kvoli skole ozaj nema zmysel. To si cenis svoj zivot tak malo...? Pises, ze sa ucis, ze stresujes, ze nezvladas. Skusala si zmenit svoj sposob ucenia? Pracovala si na sebe a na svojom zvladani tremy? Dala si do toho vsetko? Odpovedz si sama, ja ta nepoznam... Ver mi, vela ludi si tym preslo. Stres sa da predychat, chce to aj trosku pozitivnej motivacie. Ak ta nema kto povzbudit, musis sa motivovat sama. Proste si ver, že to zvladnes! Preco by si nemala? Ale nezabudaj, je to LEN skola. Musis si uvedomit, ze keby to aj nevyslo, da sa zit aj bez titulu a celkom slusne. Hazardovat so zdravim sa ozaj nevyplaca. Osobne ti velmi drzim palce, aby ti to vyslo a budem rada, ked sem napises, ako si dopadla. Good luck!