Anal

Príspevok v téme: Anal
Nikča

Ahoj, som Nika :)

V poslednej dobe som našla zábavu v hraním sa s mojim análom a keď že nie som plnoletá, nemám šancu si zaobstarať žiadne hračky a tak podobne a pravdaže nemám možnosť ich ani skryť. Ruky mi prídu moc nečistotné a perá sú zas veľmi malé. Hladám veci, ktoré sa bežne nájdu v domácnosti a nepýtali by sa ma rodičia prečo ich mám v izbe. O veľkosti nezáleží, ale keď ide o hrubú vec tak by som bola rada, kebyže mi poradíte nejaký lubrikant, ktorý sa dá použiť poriadne a je v domácnostiach. Po prípade nejaké rady.

PS : Mám rada extrém, takže v pohode píšte čo vás len napadne.

Nikča

Ďakujem za tip, keď už som u toho, taktiež by ma zaujímalo ako si poriadne vymyť vnútro aby som všade nemala svoje výkaly.

Nikča

Ďakujem za tip, keď už som u toho, taktiež by ma zaujímalo ako si poriadne vymyť vnútro aby som všade nemala svoje výkaly.

Nikča

wreck

predmety asi velmi neporadim, predsa len som ten, co strka, a nie ten, co si nechava strkat. :-) mozno by sa dala skusit hrubsia mrkva alebo tensia uhorka (pred vlozenim umyt). nechas chvilu na slniecku, nech sa povrch zohreje na teplotu tela a...

...ako lubrikant sa da pouzit bezny jedly (kuchynsky) olej. dobre skusenosti mam s kokosovym. ma mierne antibakterialne ucinky a urychluje hojenie. pouzivam ho ked sa dlho taham za maleho, aby sa mi nedrala kozicka. :-)