Oneskorená vývoj dieťaťa

Príspevok v téme: Oneskorená vývoj dieťaťa
Hlohovec

Dobrý deň chcem sa spýtať na môjho syna,ktorý ma 5 rokov a je vývojovo pozadu nerozpráva len gestikuluje je plienkovaný nevie sa sám najesť je drobný na úrovni asi 2-ročného dieťaťa.Chodíme k neurolológovi,logopédovi a nikto žiaľ nevie nám pomôcť a určiť presnú diagnózu nevieme či je to nejaký postih alebo či je to oneskorený vývoj či bude niekedy dieťa vôbec rozprávať.Prosím vás o radu na koho sa mám obrátiť alebo či ste sa stretli niekedy s takýmto prípadom.Ďakujem.

Gima

Boli ste s ním na neurologii? Ked tak výrazne zaostáva. Nevie komunikovať. Tu v Bratislave je škola pre deti s nedoslýchavosťou, možno majú aj škôlku. Je to na Vlasteneckom námestí.
421 (0)2 624 117 23

Messje

Hlohovec
Hlavne ziadne prirodne latky a vitaminy.To je len o stiahnutie ta z penazi.Robili mu CT mozgu?Mne to pride ako lahke DMO ale na to by mu prisli pokial to CT bolo robene.

mam56

Je mi ľúto toho, čo sa ti stalo. Obráť sa na mňa a možno ti pomôžem (isto aj grátis, peniaze sú vašou hodnotou, isto nie mojou, ja mám všetko). Neznamená, že keď je človek súčasne aj bo.om, a je trochu cvok, že ho ostatní nemajú radi. Možno, práve, naopak.
Neviem, fu.ked, čo tu robím, ale už, keď nič, tak aspoň vám pomôžem. Nebudem vám klamať, nemám na to čas, ani náladu, ani charakter. Keď máte všetko, čo nie sú vašimi hodnotami (riadna žumpa), tak to človeku dodá isto len viac radosti.
www.youtube.com
A varujem vás, vy p.y. Keď sa niečo stane môjmu anjelovi, tak až potom uvidíte ten Ohňostroj.
Zatiaľ som pokojný
------------------------------------------------
Fakt ma serie len jedna vec, že naša v.áda nedopraje ľuďom chlieb a hry, aby sa viac tešili.
Vy makroekonomóvia, je mi z vás na tyku.

Ivka 1

Dobrý večer , škoda že ste nezačali s liečbou skôr. Prísunom vitamínov na prírodnej báze by sa dalo veľmi veľa urobiť. Nikdy však nieje neskoro začať. Ozvite sa mi na mail , uvidíme.čo sa dá spraviť .