Chlpy!

Príspevok v téme: Chlpy!
ivaha

Ahojte, no hm.. Prišlo teplo a s nimi aj kratke trička, lenže ja ich ako taky tlk nenosim. Prečo? Ma strašne chlapatè ruky a veľmi sa za ne hanbim, holit s ich nechcem, je to blbe.. Okrem toho som cela strasne chlapata - zadok, horna pera, brucho, prsia, stehna, na prstoch všade kde sa dá.. Neviete niečo poradiť? Strašnesa hanbim hlavne na kupalisku kde to vidno všetko. To mam len 15 :/

lenušiatko

zrejme ti haprujú hormóny, ale je to normálka, nie si jediná :) ruky mám aj ja chlpatšie ako by som chcela ale ver tomu, že to nikto iný nerieši.. všetko ostatné vieš oholiť, alebo vydepilovať, ruky by som vynechala aby sa to ešte nezhoršilo...a čo sa týka chĺpkov na tvári, behni kozmetičke a poradí ti ako sa ich zbaviť, už to nie je ani také drahé ako kedysi :) chĺpky nad perou si možeš dať vybieliť alebo vydepilovať, hlavne sa snaž netrhať pinzetou lebo to može sposobiť vačší rast, chlpky budu tmavé, pevnejšie a bude ich viac..a každý druhý deň sa ti asi trhať nebude chcieť :) držím palce a hlavu hore, vo svojom veku ti to može prísť blbé riešiť, ale je to uplne bežné