Problém s výdržou (iba pri určitých situáciách)

Príspevok v téme: Problém s výdržou (iba pri určitých situáciách)
Banbey

Ahojte, má niekto podobný problém ako ja?

S priateľkou máme pravidelný sex, s cca 10-20 minútovou predohrou. Občas sa spravím veľmi rýchlo, niekedy aj za 2 minúty alebo dokonca menej (inokedy vydržím aj viac, než je "nutné", ale to nie je väčšina prípadov), každopádne, neviem prečo, ale ak ma priateľka robí rukou, alebo ústami, tak viem vydržať aj hodiny a nespravím sa - a môžem pri tom byť uvoľnený a naozaj si to užívať. Dokonca, fyzický pocit, keď mi to robí ústami, sa mi zdá oveľa intenzívnejší a lepší ako keď som v nej.

Naopak, keď som v nej, väčšinou vydržím dosť krátko. Ak je ona navrchu, je to ešte relatívne OK a väčšinou sa spravíme obaja. Problém je, že je to preto, že ak ležím, tak teoreticky nemusím robiť nič, dokážem myslieť na niečo iné a tak to oddialiť, a keď vidím na nej, že je sprývny čas, tak priložím ruku k dielu aj ja.

Avšak ak som na vrchu ja a obaja ležíme, takmer vždy je to aj pod dve minúty - čo je zvláštne, lebo napríklad vyššie spomínaná poloha sa mi zdá tisíc krát viac sexy, vidím celú priateľku, môžem sa jej dotýkať, a podobne.

Je to nejaký psychický problém? Som taký iba ja?

SanoKosi

ano to co pise kolega tu ze erozon pomoze aj s vydrzou mozem potvrdit a hlavne je mozny aj viackrat opakovany sex ;)