Kde je v bratislave moznost vysetrenia na parazity? Najlepsie nejake sukromne centrum, ma niekto skusenosti ako to prebieha? Oni to aj liecia alebo len vysetria?
Vysetrenie na parazity
Nevedia to ani vystrit ani liecit. Taka je moja skusenost. Vela ludi umrie na komplikacie s dlhorocneho nedorieseneho problemu, napriklad rakovina, sa lieci ako sekundarny priznak, ktory je spusteny dlhodobym posobenim premnozenych parazitov. Vacsinou ich nenajdu, lebo nieje zaujem ich najst... preliecit cloveka na parazity, na tom zinkasuju radovo par desiatok-stoviek eur. Ale nechat ho cele roky trpiet a brat igelitku liekov na sekundarne priznaky, a potom ho nechat liecit na rakovinu, v tom su uz tisice a desattisce eur.
Takze je to nastavene tak, aby Ta presvedcili, ze ziadne parazity nemas. Pocnuc diagnostikou, a liecbou, ak by sa nieco nahodou preukazalo, tak to je neucinne na parazity v tele, lebo len preriedia tie v creve. Napriklad, lekarka predpise dve 400mg davky albendazolu na skrkavky (v crevach), (ten liek sa vola Zentel), pritom na liecenie skrkaviek v creve treba Vermox. A na skravky v tele treba albendazol brat aspon 10 dni vkuse, a niekedy aj viac cyklov, a to Ti este nepovedia, ze sa musi brat spolu s tukom, inak sa velmi zle vstrebe.
www.curezone.org
Taka je moja skusenost. Nulovy zaujem nieco riesit, nieco najst, a liecby totalne neefektivne, a ziadne hlbsie vzdelanie, ani informacie.
Horsie je, ze mnoho ludi na to zomrie, a ani nevie, co ich zabilo. Ani ti lekari na to nepridu nikdy.
studio zdravia Kellerova