Ahojte, viem že o samoopaľovákoch je tu dosť diskusií, no na príspevky ohľadne prípravku na prírodnej báze som nenatrafila. Chcela by som taký ktorý farbí krásne dohneda. Skúšala som alverde, no moc mi nepasoval, oriflame (hoci neviem nakoľko je bio), ten mi nechával fľaky. Máte niekto dobré tipy? Ďakujem
Bio samoopaľovací krém
Skus eco by sonya pohladat na nete je velmi dobry mam ho ale neviem na kolko je bio...
teraz som objednala z YR, mali zľavu, za krém + vodu niečo vyše 11 éčiek ;) tak som zvedavá na farbu...
aj ja by som sa rada opýtala pretože mám veľmi svetlú pokožku a chytá ma jedine do červena a ked sa natriem samoopalovacim tak som oranžová a aj ostane na rukach a je oranžový a ked prejdu približne 3 dni už sa zmýva a ja te dosť škarede niekde som hneda (oranžová) a inde biela...:/
Ahoj, ja som používala samoopaľovací krém z Avonu (Sun Hydratačný samoopaľovací). Neostávali mi fľaky, prispôsobil sa pekne pokožke a ešte k tomu sa telo po ňom trochu trbliece na slnku. Iný by som ani nekupovala. Inak, skús si popozerať stránku -odkaz odstránený-, sú tam rôzne kupóny kde by si si mohla popozerať či nie je nejaký obchod, čo predáva aj cez net samoopaľovacie. Vedela by si aj čo to ušetriť. Ale to len ak by si sa rozhodovala pre iný čo ti tu niekto iný poradí - mimo toho avoňáckeho, ktorý je podľa mňa top :)
Vďaka kuknem sa na to :)
Skus od yves rocher. Ja mam jednu doma a minule leto som bola pekne hneda