Ahojte, neviete mi poradit ake topanky si obut k bordovym satam, v akej farbe a ci radsej lodicky alebo sandale (na svadbu)? Saty su cele bordove av strede maju cierny pasik so striebornymi kamienkami. A su vpredu kratsie a vzadu dlhsie, dakujem
Ake topanky k bordovym satam?
Messje je krava krava krava, furt je proti mne ty kokos... Aj na inych temach na fore, vsimnite si ludia!!!!!
saty
S tymi dvoma fotkami co si tu dala...to malo byt naozaj alebo si robis zo zakladatelky srandu?Tie prve su tak v lete na kupalisko a tie druhe pre jej babku.
Na satach pises ze je cierny pasik ...takze ja by som volila velmi jemne cierne sandale,nie masívne...Velmi zalezi od strihu a materialu siat.
www.best-topanky.sk no co povies?
ked maju cez stred cierny pas so striebornymi kamienkami tak by som take nejake topanky zvolila, asi cierne
No? Pozri sa co som ti nasla...www.best-topanky.sk
tak ak je čierny pásik na tých šatách, tak automaticky čierne lodičky alebo čierne sandále
béžové by na mňa už bolo moc, moc veľa farieb béžové topánky, bordová a čierny pásik na šatách, k čomu by sa hodila tá béžová, k ničomu
môj názor ;)
Ked uz tak svetlo bezove...
Fotku pridam, ale az poobede, ked budem doma ..niesu leskle praveze, no lepsie asi bude ked pridam tu foto.. Cierne som velmi nechcela, aby som nebola tmava , a napr.strieborne alebo svetlo bezove?
No alebo vsak logicky rozmyslaj... najlepsie su cierne na potpetkoch Alebo ani biele lodicky by neboli zle, bordove lodicky mi pridu este na mysel, a tie saty su z takej divnej lesklej latky alebo ako?
Daj sem fotku prosim tych siat..,