Ahojte, neviete mi poradit ake topanky si obut k bordovym satam, v akej farbe a ci radsej lodicky alebo sandale (na svadbu)? Saty su cele bordove av strede maju cierny pasik so striebornymi kamienkami. A su vpredu kratsie a vzadu dlhsie, dakujem
Ake topanky k bordovym satam?
Nasla som nieco co by som si ja k tym satam predstavovala.Je tam aj strieborna aj cierna
www.fastimages.eu
Ahojte, pridavam fotku.
Neutrálna čierna nič nepokazí a má tú výhodu, že sa hodí ku každej farbe šiat, takže do budúcnosti aj k viacerým šatám iných farieb. Napríklad také bordové šaty a k nim čierne topánky a čierna kabelka. Keby boli aj čierne vlasy :) to by nemalo chybu :) lebo by to bolo niečo ďalšie čierne na tebe :) Ale len, keď sa ti k tvári hodia. Toľko k tebe :)
Za seba by som povedala, že čo tam po topánkach, čo tam po farbe šiat, hlavná vec je, aby bola vypchatá podprsenka pod nimi a potom už môžem byť spokojná :) :) :) :) :)
Ja nemam nic spolocne s tymi topankami, neni to moj obchod a ani ich ja nevyrabam, to je web ktory soom nasla takzs sa mkpi hlboko ospravedln!!!!!
to plati aj pre undermiskin!
Messje ty si blbec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pravda je to- tak napis to horsie co si chcela prosim ta bud taka dobra
Saty, prestan urazat a nadavat
No veruze ma pravdu, a ja by som ti to napisala este ostrejsie... Odhliadnuc od toho, ze si tu propagujes vlastnu stranku...paneboze na nebesiach! To ti aj niekto kupuje?? :D
A tie slapky, ty by si si ich obula ku spolocenskym satam?
A tie bordove kristusaky co si tu odfotila by som si neobula ani ked idem so smetami... Hahaha