MMS - skusenosti

SadP

Nie s kyselinou citronovou, ale s chlorovodikovou to aktivuj. To je lepsie.

Chod na forum zdravi-az.cz, chod do temy "Stavba novych zakladov" a tam mas hned na zaciatku take navody. A v nich mas aj zakladne informacie o sposobe pouztia, aj mnoho liniek. Keby si to nevedel najst, napis.

Potom si kup knihu NaCLO2 od JIma Humbla. Nejak uz ale neviem najst, ma takyto obal:
www.despertarintegral.com

Co sa tyka infa este skus tuto stranku :
jimhumble.is

mms

dakujem ti sadP!
a kde si to kupil?
neviem sice anglicky, ale skusim si to este prestudovat na internete, ako sa to davkuje.. nejako to treba s kyselinou citronovou zarabat...tak si to robil?

SadP

Problem je, ze to vyhlasili za ilegalne, lebo to nahradza z vacsej casti antibiotika. Cize oficialne to nezozenies nikde.
Neoficialne sa to robi tak, ze precitas knihu, a potom si to kupis ako "kvapky na dezinfekciu vody". Samozrejme pit to ti nikto nemoze zakazat.

Uzivam to, uz druhy krat, za poslednych 6 rokov. Ziadne neziaduce ucinky som z toho nemal, ani nikdo kto to bral v okoli. Akurat nie vzdy to zabere, dost zavisi, ako to beres, v podstate je to o tom, aby si nasadila spravny protokol. Pre zoznam protokolov si pozri
www.mmsdrops.com

Na zaciatok skus 1000. 1000+ je este ucinnejsi, ale musis sa naucit pracovat aj s DMSO. Urcite aktivuj s 4-5% kyselinou chlorovodikovou. Ta samotna je tiez prospesna pre telo.

Neviem ake mas ochorenie, pri kazdej situacii sa pouzitie lisi. Podla zavaznosti. V podstate sa to treba naucit pouzivat, v tom je ten problem, ze treba na to skill a znalosti...

Mms

Vie mi prosim niekto poradit kde to mozem v bratislave kupit pripadne ze by mi ten predavajuci vedel poradit ohladom uzivania.... Velmi sa toho bojim a neviem ani ako to spravne zamiesat.

Mms

Velmi pekne dakujem za odpoved! Neuskodilo ti to? Ako dlho si to uzivala a kde si to kupila? Vraj to treba s niecim zmiesat...ale nevyznam sa v tom...

mascha

určite to nebude tvoja posledná nádej...
ja som ho brala bo kvapke každú hodinu 8x a hneď cítila účinok...