Som sama a skareda

ANGEL-DEMON

napisala si ze mas zlu postavu čiže z toho som myslela že mas problemy s (nad)vahou... nuž a vela mladých ludi najradsej sedí pri tv, pc... tak až take strašne to tu potom s tebou nebude... ako som ta pekne prebrala mojim príspevkom z tej apatie....

ôôôôô

Si vo veku, kedy ľudia príliš citlivo vnímajú svoj vzhľad a až moc kriticky si ho hodnotia. Stačí keď uvidia niekoho, kto je o máličko krajší a už im klesne sebavedomie na bod mrazu. To je len taký vek a to ťa prejde. Uvidíš, že keď budeš mať povedzme tak okolo 28, tak potom už to nebudeš brať tak tragicky. Aj ja som si v 17tich myslel, že som najškaredší tvor na tejto zemeguli :) Lebo som nemal svaly a stačilo, že som uvidel steráčového o 10 rokov namakaného namakanca z fitka, tak som sa div od hanby neprepadol pod asfaltový chodník že aký som to ja len chudý a škaredý. Pritom mi kočky hovorievali, že som do tváre pekný a aj do postavy, ale moc som na to neveril a do fitka som chodil len raz za týždeň a steráče som sa bál si dať, ani som si nikdy nedal a pred tými chlapmi tam som mal veľký rešpekt, bol by som sa dosral od strachu, dostať sa tak s niektorým z nich do konfliktu :) by mi takú navalil, že by som bol na mieste mŕtvy :) tak som len ticho závidel. A predsa som si našiel kočku, mal som dlhoročný vzťah, síce sa neskôr rozpadol, ale aj to je skúsenosť. Príliš to nerieš, všetko raz bude. Mnohí kamoši si našli prvý vzťah až kdesi na vysokej. Alebo až v robote. Všetko má svoj čas. Niekomu sa vzťah podarí v 17tich a inému až v 25tich. Z toho netreba robiť tragédiu a zbytočne to siliť už teraz, len aby si sa vyrovnala tým ostatným, ktorí už vzťah majú A HLAVNE SA S NIMI NETREBA POROVNÁVAŤ. Netreba sa snažiť mať všetko a hneď iba preto lebo aj ostatní to majú. Ja som mal spolužiaču, tá bola tak škaredá, malá a tučná, škaredú pleť mala, že v 18tich vyzerala na 40, nosisko jak slon a akné a čierne bodky mala také široké, že jedna bodka 2 mm štvorcové, no hroza na ňu pozrieť, tá by určite odplašila škorce z hrozna, som v živote škaredšiu babu nevidel a dnes je šťastne vydatá a má dcérku, tak čo ty tu riešiš :)

Donald Trump

podla toho co pises mam pocit ze skareda vobec nebudes, niesi tlsta, vysku mas akurat na zenu, len mas pocit taky lebo dospievas a mas 17 ze ta cely svet nema rad. Zameraj sa na skolu a maturitu. Neries chalanov nato mas cas. Ak by si napisala som tlsta zbita mala gula s akne a bradavicou na nose, s dioptriami a strojcekom na zuby tak by som potvrdil ze vida asi si fakt hnus ale niesi len sa citis tak ako kopa dospievajucich dievcat ze su skarede aj ked niesu.

Nie pekna

To odkial mate ze sa prezieram? :O meriam 160 a vazim 48..ja jem dost malo praveze..a zdravo..jogurty, cerealne pecivo..naobed nikdy nic vyprazane...a takisto odkial mate ze len sedim pri TV...ja doma pomaham. Chodim plavat....vobec ma nepoznate a pisete veci ktore nie su pravda a ja som sem nic take ani nenapisala....a tym prezivanim som myslela to ze nezazivam ziadnu zabavu a chyba mi laska......

ANGEL-DEMON

moja zlatá v prvom rade by si sa mala sustrediť na to aby si skončila strednu školu,.. na "priatela" máš ešte času dosť... no a este ked máš "mama servis" nemusiš platit učty, riešiť či budes vediet vyplatit hypoteku... tak čo to trepeš za kraviny o prežívaní.... ked budeš chodiť do práce, z práce domov, spať, do práce... a dokola až potom budeš mocť hovoriť o prežívaní... a nie tieto infantilné kraviny riešiť..
ja ked som mala 17 som ani internet nemala,.. tak ked nie si so sebou spokojná tak so sebou niečo robi! hýb sa, neprežieraj sa pred TV, nos oblečenie v ktorom sa cítiš dobre, primaluj sa kusok... a je problem vyriešený.... a poznam z videnia ženy ktore su hnusne, tučné a vedla seba maju chlapov playboyou vymakaných... takže nie je všetko len o výzore ale aj o tom čo máš v hlavičke...