Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoka pulzova frekvencia srdca

Príspevok v téme: Vysoka pulzova frekvencia srdca
tukan23

Dobry večer začnem pekne poporiadku a hlavne stručne:
Mam 34r. ,cca 8r. sedave zamestnanie. Kedysi som športoval aktivne ale momentalne teda až doposial odkedy mam sedave zamestnanie tak som pribral na hodnotu 140kg vyška 188cm a tak som sa rozhodol zvoliť na začiatok pokial nezhodim na aspon 110kg turistiku chôdzu po horach a kopcoch.
A tak som sa rozhodol zakupiť informativneho pomocníka sporttester Beurer PM 25 ktory robi meranie srdcovej frekvencie s presnostou EKG pomocou hrudného pásu ,ako spoločnosť na chodenie som si zobral brata on ma ten isty pristroj teda ten sporttester.
Zacali sme dosť ostro nakolko on je trenovany a ťaha ma neustale do zaťaže aby som naberal na vykone.
No a tu sa mi zda že mam abnormalne hodnoty PULZU v priemere počas 3,5honinovej turistiky mam priemer 143 uderov srca za minutu a maximalnu hodnotu som mal 239 uderov za minutu v trvani 1,3 minuty on mal pulz maximum 173.Teda vždy mam hodnoty pri naj zaťaži cez 200 po dobu 1-2minut.A aby som predchadzal nedorozumeniam ohladom pristroja ktory použivam tak len tolko kedže použivame ten isty sporttester par krat sme si ho vymenily a vždy bola hodnota tak ako popisujem vyššie.Po tejto chôdzi ma neskutočne boli hlava doslova mi ide vyraziť dekel aj oči všetko sa to ustali do normalu až po cca 1hodine a to tekutiny prijmam dostatočne asi 2l počas celej doby.