uz dlhsie ma boli koleno-na vonkajsej strane. chodit mozem, ale akonahle nan doskocim alebo ked chcem behat, neda sa to vydrzat. Sportujem kazdy den, ale teraz ma to koleno dost obmedzuje, hlavne co sa tyka behania. Co to moze byt?
koleno - bolest hlavne pri sporte
Vedel by mi niekto poradit? Mam bolesti
kolien mohla by som cvicit na steperi?
ja som tiez padla na obrubnik /30.9./ a dodnes to koleno citim.
Aj ja mam asi meniskus
podľa mojích skúsenosti, najúčinnejšou liečbou na bolesti kolena a kĺbov je GOLDEN YACCA.
vyskúšajte ju.
chrapoun@zoznam.sk
Problémy s kolenami má dnes každý druhý človek,príčin prečo bolia kolena je viacej ale to tu nebudem teraz rozoberať.Mám pre Vás unikátné riešenie na tieto problémy a nielen na bolesti kolien lebo tento problém nieje problém vyriešit.Ak si kliknete n www.tachyon -om.com dozviete sa,ako si veľmi ľahko poradíte s bolesťou kolien a nielen s tým S pozdravom Mrňák Jiří
Al, neviem si sice predstavit, co myslis pod "vonkajsej strane", ale pricin tam moze byt neurekom. Doporucujem navstevu odbornika. Problem moze byt od presilenia az po narusene vazivo. Koleno je dost dolezita suciastka... takze hybaj doktorovy. :)
v nemocnici bola jedna kamaratka, ktora tiez sportovala a bolelo ju koleno. neviem, ci jej nieco zistili alebo nie. takze tak. drz sa