nedokazem prestat

Príspevok v téme: nedokazem prestat
@n@

Zdravim.

Mam 17, moja vaha kolise medzi 54 az 55 kg. Uz tyzden som takpovediac v dietnom rezime. Sladke;mastne;nezdrave jedla nejem vobec. Snazim sa jest, aj ked s neochotou a s vycitkami, lebo sa bojim strachu z pribratia. Na druhej strane sa bojim i nasledkov nejedenia, ale mam svoj limit v chudnuti - 48 kg. V minulosti sa mi podarilo schudnut z 56 na 49 (ciastocne aj kvoli zapalu slepaka), a teraz ako sa mi rozviedli rodicia, tak znova chcem chudnut. Viem ze je to nespravne, ale nedokazem s tym prestat...

lombardo1981

Mám pocit, že sa chudnutím snažíš riešiť zaťažujúce (traumatizujúce) situácie. A to je cesta do pekla. Pretože život je plný problémov. A neskončí to len pri tých problémoch. Pretože ten pocit uspokojenia je návykový. A najmä vtedy, keď si ho predtým moc nezažila.

Amadea

čo ťa prinútilo začať chudnúť?....myslíš si,že to fakt ovládneš, ak dosiahneš tento svoj limit a nepôjdeš ešte nižšie?

skús sa rozprávať o dôvodoch, ktoré ťa k tomu chudnutiu vedú a rozprávať o tom,čo sa deje v tvojom živote s tým, komu dôveruješ...Aj 50 kíl je strašne málo, navštív lekára a poraď sa s ním, čo robiť, ak s tým chceš niečo robiť a nie si spokojná.