Ahojte mam 21 rokov a 57kg. Pred troma rokmi som aktivne behala a cvicila. Schudla som 5kg a niekde sa mi stratil zadok a stehna :D chcela by som znovu zacat behat hlavne koli zadku a stehnam. No neviem ci je to to prave neschudnem este viac? Mam prilis rychli metabolizmus zjem vsetko co nezje mna cize s tym problem nemam... chcela by som si znovu zakupit aj protein a upravit stravu viac na prijem bielkovin... moje boky uz nieje vidno ako kedysi vsetko mi to chyba a chcem to naspat a urobim pre to maximum!! Ak mate nejake rady rada si ich precitam dakujem za vas cas a odpovede :)
Chcem pribrat!
keď chceš mať ženské boky, zadok a stehná, musíš pribrať tuk. behaním boky ešte viac zmenšíš a stehná takisto. ak tam chceš mať svaly, skús to vo fitku a za dva tri roky sa ti možno čosi podarí ale boky nebudú stále. najjednoduchšie a najprirodzenejšie je pribrať tuk, takže viac papaj a menej sa hýb. a na pribratie do týchto ženských partií sú najlepšie sacharidy + zväčšia sa ti prsia ako bonus. takéto pribratie bude trvať možno mesiac dva, zatiaľ čo svaly by si naberala rok dva.