Vsetko to zacalo dnom v skole ako spoluziak mi ponukol ci si nedam meso nasledne na to neaky plesnivy syr potom som mal mandarinku rozky zo salamom a na to som vypil kopec vody no dokedy nezacal problem preslo neakych par minut uz bolo po hodine ja som sedel cez prestavku v triede a zrazu hnusny neopisatelny pocit velke napetie v mojom organizme akokeby ma ide roztrhnut tak ma to donutilo stat z tej stolicky co som sedel ze som sa uz bal co sa stane rychlo som utekal za ucitelku kde som jej povedal co sa mi prihodilo nato ma pustili domov isiel som doktorke zdvoveril som sa jej s mojimi problemami spravila mi mensie testy tlak,odber krvi atd povedal som jej ze mam aj tazkosti z dychanim ale to bolo obcas tak ma hned poslala na srdce tam mi nezistili nic bolo vsetko na poriadku no potom som zacal pocitovat hnusne vybracie v bruchu akokeby sa mi tam neico hybalo alebo proste neviem neopisatelny hnusny pocit plakal som cele nocy co som az spat nemohol nieco sa mi tam dialo .. Neviem urcit konkretne meisto ale akoby sa to premiestnovalo z miesta na miesto a robilo to len problemy mal som odvtedy par krat aj horucku medzi tym ci uz prehltnutie a zabolenie v hrdle ale to preslo a teraz je to stale hnusne ako v den co sa mi to stalo ten pocit .. Bolo mi na odpadnutie bol som cely biely v tvari zvysena ostrost na svetlo .. Momentalne zazivam tie iste stavy ktore ke pridu mi dokazu poriadne zneprijemnit zivot az sa bojim o svoje vlastne zdravie niekedy to pycha a tazi ma to v ustach hore nad jazykom v oblasti horneho podnebia neustale citim akoby ma tam nieco skrabalo alebo co taky tuhy pocit a je to kazdodenny den co i len rano stanem uz to zase citim taky je moj terajsi zivot trva to par mesiacov prosim o akekolvek rady budem kazuckemu cloveku vdacny za akukolvek pomoc :(
Neviem si dat s mojim problemom rady
Milý Dominik prečítala som tvoj problém ,môžem ťa iba usmerniť v jeho ďalšom riešení , 1/ teda pokiaľ sa problém týka príznakov na úrovni fyzického tela skús popýtať lekárku o ďalšie vyšetrenia _ ústnej dutiny to robí buď zubný lekár alebo krčný , interné vyšetrenie srdca bolo dobré , keďže ťa bolí brucho a máš pocity pohybov v ňom bolo by dobré dať vyšetriť stolicu na parazity (pásomnica) ale vtedy by si mal v stolici pohybujúce sa články pásomnice ktoré sa po jednom stolicou vylučujú, a vyßetrenie na skryté krvácanie ,to predpokladám v tvojom veku nie je veľmi pravdepodobné_vtey by si mal čiernu farbu stolice, možno vyšetrenie žlčníka,žalúdka keďže si mal aj príznaky nevoľnosti. Po 2/ keďže som sama toho roku 3 mesiace chodila po doktoroch s príznakmi bolestína hrudníku,krku,zachripnutý hlas furt ,všetky vyšetrenia od CT boli negatívne ,napchali do mňa liekov,infúzií .doktorka mi nakoniec navrhla že to skúsime na psychickej úrovni riešiť, akonáhle zo mňa urobila psychického pacienta som si uvedomila že lieky brať nechcem a doslova bolo po mojich ťažkostiach, prestala som sa sledovať kde ma čo začne bolieť a choroba ako prišla tak odišla a to bez psychofarmák liekov na úzkostlivé stavy.Vlastne som si to uvedomila ešte predtým ,prišla domov moja dcéra ktorá žije v Nemecku bola doma celý týždeň venovala som sa jej nemala som čas mzslieť a sústrediť sana moje problémy. Nikdy by som neverila,že pschika môže narobiť také problémy na fyzickom tele že si človek chorobu užviac nahovára a zvyšuje svojim slefovaním jej účinky. Ale to jemôj problém nechcem to v tvojom prípade zľahčovať,daj sa naozaj ešte ďalej vyšetriť, ale nezavrhni ani psychologickú pomoc a liečbu. Potom sa ozvi ako to pokračuje ,držím palce
Tu mi vazne nikto neporadi ???