Ahojte, prosím mám problém, pred nedávnom som bola u kamarátky, ktorá mi pomohla vytrhať obočie,no bohužiaľ vytrhala mi ho tak, že to vyzerá akoby som ho ani nemala, hrozne sa za to hanbím,kresliť si ho viem ale vyzerá to príšerne umelo,ku kozmetičke som sa ešte nevybrala,pretože sa hanbím ísť ešte aj k nej,po druhé je hrozne drahá a po tretie váš zj*be ešte aj za to ako to obočie máte vytvarované, prosím vás o chvíľu ma moja sestra promócie, potrebujem aby moje obočie vyzeralo pekne prirodzene a bolo úplne normálne ako bolo predtým, čo mám robiť ? ĎAKUJEM krásne vopred za každú odpoveď:/
pomoc
Ahoj nic prijemne poznam ale ja som mala problem ze som si ho prilis zostrihala no nic obocie dalej netrhaj a nikdy sa neodavaj do ruk kamaratkam :D bud kozmeticka ktora sa tomu rozumie alebo ty ak mas predstavu o tom ako by malo vyzerat... nieje to nic hrozne obocie ti dorastie ale neviem kedy ma tvoja sestra procie za aky cas ti to suri. No odporucam si ho zafarbit henou alebo klasickou farbou na obocie ja som bruneta a mam hnedu hennu na obocie obocie po farbeni je o nieco mohutnejsie a hrubsie... alebo si na denpromocii daj upravit a namalovat kozmeticke :)