Ahojte, prosím mám problém, pred nedávnom som bola u kamarátky, ktorá mi pomohla vytrhať obočie,no bohužiaľ vytrhala mi ho tak, že to vyzerá akoby som ho ani nemala, hrozne sa za to hanbím,kresliť si ho viem ale vyzerá to príšerne umelo,ku kozmetičke som sa ešte nevybrala,pretože sa hanbím ísť ešte aj k nej,po druhé je hrozne drahá a po tretie váš zj*be ešte aj za to ako to obočie máte vytvarované, prosím vás o chvíľu ma moja sestra promócie, potrebujem aby moje obočie vyzeralo pekne prirodzene a bolo úplne normálne ako bolo predtým, čo mám robiť ? ĎAKUJEM krásne vopred za každú odpoveď:/
Problém s obočím
ANGEL-DEMON- no ako som písala, tak neviem či to pomôže všetkým, mne to tiež na mihalnice celkom pomáha ale ja na obočie také veci nepotrebujem lebo ho mám ako tajga... :DDa dosť husté... som spokojná.
no tak môžeš vyskúšať keď chceš ale keď vraví ANGEL -DEMON že to nepomáha veľmi tak asi nie...
spominaný ricínovy olej si davam aj ja na obočie a nič, nepomáha...
ale mihalnice ktore som mala 3, tak tie mi rastu nove, silnejsie, nepadaju mi.. ale obočie, nič, davam si kazdy vecer na obocie a bez zmeny...
skus ist ku kozmeticke ci ti ho nevie nejako upravit aby vyzeralo dobre
Ale to pravdaže nepomôže len tak, neviem či ti stihne dorásť do promócii, lebo výsledky badáš cca po troch dňoch, ale to je také, že u každého inak... no držím prsty. :)
Vyskúšaj ricínový olej, na nete toho nájdeš kopu článkov o ňom, pomáha rastu aj hustote, ja si ho dávam na mihalnice aj keď ich mám dosť dlhé aj husté aj tak, ale na spevnenie kvality...A do budúcnosti, už si NIKDY nedávaj trhať obočie kamarátkou!
Ahoj odporúčam ti pozrieť si recenzie v tvojom okolí na kozmetičky nepozeraj na cenu ale na kvalitu lebo ak by ti urobila kozmetička obočie s hnedou farbou na obočie a trošku ho rozšírila nevyzeralo by to hrozne. Ak sa zafarbí dá sa to potom korigovať asi takým spôsobom že mejkap ti zvýrazní črty tváre a pokiaľ je obočie nafarbené nemusí sa nič lebo ti pekne vyznie a budeš vyzerať veľmi pekne.
Vždy si pozeraj recenzie. A ako si písala, kozmetička by ťa nemala "drbať" za chybu tvojej kamošky. Mala by ťa pochopiť a poradiť ti čo by sa hodilo viac a ako by sa to malo čím skôr vyriešiť.
Sama som kozmetička a už viac ako 50 x som si prerábala obočie a už na niektorých miestach mi nerastie ale dá sa to pekne zakryť. Všetko sa dá keď sa chce :)
Skus pouzit na dokreslenie tien vo farbe tvojho obocia, nie ceruzku ta vyzera umelo.
maš skreslené informácie,.. si to dobre dojebkala, neviem kolko mas rokov??? ze si si kamoske dala trhat,.. 2 eurá nie je vela dat kozmetičke za vytrhanie obočia.... teraz sa už len modli aby ti dorástlo... ja som si ho totiž vytrhala ked som mala asi 14 rokov,.. mám 27 a musím si ho dokreslovať, nedorástlo mi... a chytám nervy každé ráno...