Ahojte prosim vas o nazor.Pred par tyzdnami sa so mnou rozisiel priatel.Planovali sme si spolu buducnost chceli sme deti a zrazu je to fuc.Rozisiel sa so mnou lebo som u napisala par hnusnych sms.Viem ze som mu tym ublizila ale potom ublizil aj on mne ze ma opustil,ja som to chcela napravit chcela som druhu sancu ale on mi ju nedal,velmi sme sa lubili a nedokazem sa s tym zmierit.Na jednej strane stale nieco k nemu citim ale na druhej sa aj na neho hnevam ze sa koli jednej mojej hluposti ma vzdal. Tie pocity sa prelinaju a ja neviem co mam robit.Myslite si ze budeme este spolu?? Ja to nedokazem pochopit ze by sa tak odlubil za par dni???
Som hlupana
nieje nic horsie nez tie vztahy kde sa uz ,,planuje,, lebo zivot je tak nevyspitatelny ze to az nieje mozne miestami :) treba zit pritomnostou vzdy ja uz neplanujem vobec co ma dojst nech dojde alebo ked nie ma to tak byt . Co sa tyka frajera asi si prehnane reagovala ked dojde niekto neskoro narobeny s prace tak je jasne ze chce oddych ja mam teraz tiez taku robotu ze makam chodim neskoro domov a uz ked zabuchnem dvere tak padnem do postele neviem si predstavit mat niekoho teraz vobec. Treba aby si sa naucila byt empaticka sak sa preboha nic take vazne nestalo len ti neskor dal vedet ze nedojde. Keby sa stalo nieco strasne nepoviem
Vyzerá to tak, že tam bola láska len jednostranná. Z tvojej strany áno, z jeho strany nie. Škoda, ale žijeme teraz v takej dobe, kedy sa takéto veci už bežne stávajú. Zostáva ti už len dúfať, že nabudúce to už bude láska obojstranná a že ďalší chlapec ťa bude ľúbiť presne, ako ty jeho. Ale nebude to tento, bude to musieť byť niekto iný.
Ja som mu neublizila vobec vedomky,nedokazala by som to zamerne urobit kedze som ho lubila a vobec som nemala vybuchy hnevu nerobte zo mna psychaca alebo co
ty budes asi taky typ cloveka ze najprv kona a potom rozmysla.. nic v zlom ja som mala takeho frajera tiez co mal stale vybuchy hnevu pre nic a s kazdej prkotiny spravil dramu a ja som sa na neho tiez vykaslala a on si to vobec nevedel uvedomit ze preco a este ja som bola vinna zato ze som ho nechala. Ano nechala a nehambim sa zato. Nemienim byt s niekym kto sa stale hada natahuje a vyvolava sceny. Vztah ma byt zalozeny na stasti a pohode . Ten rozchod sa asi stal preto aby si si uvedomila ze mas byt ina. Zivot nam to niekedy takto surovo hodi do tvare aby sme sa zmenili.
To znie prilis jednoducho, isto si ho srala uz dlhsie.
Na jednej strane obvinujem seba ale na druhej strane viem ze som urobila vsetko preto aby mi dal aspon sancu to napravit, on mi ju nedal a preto pocitujem hnev,ale srdce hovori ine a rozum ine
Bola som doma chora a cakala som na neho,isiel neskoro z roboty,islo len o to ze ma nastvalo to ze mi skor mohol dat vediet ze nepride ze je unaveny ,popisala som hnusne veci no ale nenadavala som mu
Ahoj! Poviem ti len tolko, ze na vztah so skutocnym planovanim buducnosti ako je manzelstvo, rodina, deti atd. musi clovek dospiet. Neviem, kolko mas rokov ty, kolko spominany priatel a ako dlho ste spolu boli, ale jedno je iste - so vztahom je to ako s budovou a jej zakladmi. Pokial je clovek vo vztahu, mal by si denno denne upevnovat a posilnovat vztah na spolocnych zakladoch u oboch stran. Hlavne mladi ludia okolo 15 az 20 rokov vacsinou nechapu samotny zivot, nieto este vztah s partnerom a planovanie buducnosti. Ten, kto chodi s niekym len aby si uzil a uspokojil sa telesne, nemoze predsa mat istotu, ze len toto mu zaruci znovuzrodenie vztahu v tazkych krizach!
Preto ti poradim, neries ci si hlupana alebo nie v tomto vztahu, ale ries v pripade ineho noveho vztahu, aby si neurobila opat chybu. Buduj iba skutocne zaklady vztahu a skutocnej rodiny, nie materialne a telesne veci! :)