Dobrý deň
Mam taký problem a už fakt neviem ako ho riešiť..začalo to asi pred 4rmi rokmi keď som mal taky menší zavrat zo stresu co som vztal z postele velmo rychlo rano zatocila sa mi hlava a cely den som bol slaby plus sa mi zhorsilo videnie..uz vtedy som spozoroval ze volaco mam s videnim + sa pridala bušnosť srdca ktore som citil aj v hlave...pobehal som vsetkych doktorov nikto mi nic nezistil ze vsetko je v poriadku..potom som to uz neriesil busnost obcas mavam a prejavuje sa to tak ze to citim az v hlave ako mi bije srdce...zijem s tym uz som sa s tym zmieril ...teraz som bol po par rokoch zas na ocnom a tam sa jej ten moj ocny tlak nepacil..bol som 2 dni na hospitalizacii v nemocnici kde mi ten tlak merali ..porobili vsetky ocne vysetrenia pristroje ukazali ze oko je v poriadku..este mam ist na vysetrenie jedno ktore mi povie ci nahodou nepotrebujm nejake slabe okuliare do dialky 0,5tky alebo 1dnotky dioptrie ..s ocami som nemal nikdy problem az dovtedy kym sa mi nestalo to co som pisal na zaciatku..no chapem ze sa mi mohol zrak zhorsit lebo aj dost casto soferujem vnoci a pouzivam tiez pocitac ..no teraz ma skor trapi neprijemne blikanie pred ocami a zacervenanie oci...nasadili mi kvapky TRAVATAN...neviete co by mohlo pomoct ? pravdepodobne ozaj potrebujem okuliare no na vysetrenie som objednany az za mesiac ..teraz vidim take neprijemne blikanie alebo mihanie pred očami ktore by som rad odstranil..najhorsie je ze doktorov to ani nezaujimalo a vravel som to hadam kazdemu ocnemu u ktoreho som bol..
Glaukom(očný tlak) /nie ostré videnie/začervenanie oči/blikanie v očiach
Ak si nevieš pomôcť a ak tvoj očný lekár tápe v tme tak skús sa objednať na vyšetrenie do očného centra excelens. Myslím že s využitím najnovších technológii určite na niečo prídu a dajú ti zrak čo najsôr do poriadku :)
krvny tlak mas v poriadku? interne alebo kardio vysetrenie si absolvoval? problemy so srdcom nemas?
busenie srdca byva pri tachykardii, vysokom tlaku, plucnej hypertenzii, arytmii...
na cukor mi robili testy a bolo to v norme..mne robili po vacsine vsetky vysetrenia a aj krvne testy su fajn
Stitna zlaza a cukrovka?