Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlap

Bandolera

Tu sa nejedna o to, ci je to moderne, ale o to ze je to ten najjednoduchsi sposob ako sa ,,vyvliect" zo zodpovednosti voci tebe, za vas vztah... Je smutne, ze to vyzera tak, ze naozaj to zacina byt ,,moderne".

lolinka

No ja mám tiež pocit že ukončiť vzťah takýmto spôsobom - proste sa vypariť a prestať sa ozývať je dnes moderné. Keby aspoň SMSku poslal že sorry neklapalo to hľadám niečo iné tak aspoň vieš na čom si. Ale ako hovorím, dnes je to takto moderné. Musíš sa s tým zmieriť a ísť ďalej.

Messje

Ahojte Filip a adr1a
Nazov temy a celkovo obsah temy vypoveda zas len o tom,ze tu bude polozenych nekonecne mnozstvo otazok dookola a minimum odpovedi.Naco potom takyto ludia temy zakladaju?

adr1a.

Filip. Nehovor mi ze keby tebe zmizla zena tak nevies kde ju mas hladat?? Vsak predsa logicky podla postupnosti: rodina (blizka vzdialena ci jednotlivi jej clenovia ai), praca skola priatelia kamarati znamy kolegovia ai, miesta kam chodi (vacsina ludi ma zauzivane formy spravania navyky zvyky) - tak hladat tam kde je to prenho bezne a normalne - oblubena krcma restika bar fittko stadion ai ai ze aj z podzeme by vyhrabala toho dotycneho cloveka. Asi pouziva karty, vybera peniaze ai.
Ak pravda tomu zmiznutiu nieco nepredchadzalo lebo takmer vzdy daka akcia vyvolava reakciu (hadka konflikt nevera ai ai). Poskytla malo faktov, udajov

Filip TT

Adria - tazko s nim nieco poriesi, ked sa mesiac neozyva. Teraz je to uz len o hladani podpory, aby sa dalo s tym vyrovnat.

adr1a.

Tak ty s nim chodis a zijes. Ty by si ho mala poznat s kym si a ci je toto unho "normalne". Preco to neriesis s nim ale tu?