Je to candida? + Foto

Príspevok v téme: Je to candida? + Foto
Verboo

Zdravim chcel by som sa spytat či to moze byt candida ..
Prejavy : biely povlak na jazyku , psoriaza , unava , zahmlene myslenie , pomalsie reakcie a este by sa par veci našlo ... ked som skusil pluvaci test do pohara tak za 10 minut sa spravili pekne vlasy asi do polovice pohara ..
Uzival som casto antibiotika , silne lieky proti akne , vela sladkeho , mucne jedla ( vzdy ranajky , vecera ) , kortikoidy ( na psoriazu) prikladam fotku jazyka -. n45i.imgup.net
Tu mi to neslo nahrat na stranku cez telefon .

Ako by ste v mojom pripade postupovali? Dik za odpovede

netreba

Vidím, že ťa nepresvedčím :), tak už jedine lekár.
Inak slinový test je značne nespoľahlivý, veľakrát sa vyskytuje pri nej falošná pozitivita, niekedy aj falošná negativita. Bol vytvorený za účelom zisku z predaja protikandidových doplnkov. owndoc.com
A tie príznaky :)) som si ich pozrela na jednej stránke, ak by sme sa riadili podľa toho, tak úplne všetky zdravotné potiaže má na svedomí candida od alergií, bolestí svalov, tvorby modrín až po depresie skrátka úplne všetko.

Verboo

Netreba - preco ma stale odhovaras od tej diagnozy :D moj jazyk vypada niekedy odost horsie a ked mam k tomu este 3/4 ostatnych priznakov z tych 40 co su napisane na nete tak si myslim ze to bude candida ... oplati sa ist k lekarovy na krvne testy alebo na stolicu aby som si bol na 100% isty ze je to candida a nech neliecim zbytocne to co nemam ..

netreba

Verboo, prečo mi neveríš, že žiadnu candidu nemáš? Rovnako ako máš na zuboch povlak, podobný máš aj na jazyku, na ktorý sa pri hygiene úst zabúda resp. pri koreni jazyka sa to ťažko čistí.

Verboo

To mi je jasné ze zoskriabanim jazyka problem urcite nevyriesim :) a mam daleko viac syptomov len som vymenoval tie najviac viditelné .. jasne napisem este si o tom pozistujem co najviac a pustim sa do toho

Ludia prosim Vas napiste ako ste proti tomuto ucinne zabojovali :)

Ano, veru tak

Prepac verboo, nechcem ta strasit ale mam s tym skusenosti... Ked si zoskriabes jazyk, odstranis symptomy, ale nie chorobu ani pricinu. Jazyk ukazuje, co sa vnutri v tele deje. To ze ten priznak odstranis, ti kandidu nevylieci. Povlak na koreni jazyka znamena kandida v hrubom creve. Ak sa ti ju podari odstranit, daj vediet, ja bojujem uz roky... Drz sa!

netreba

Zubnou kefkou alebo škrabkou na jazyk sa toho zbavíš, lebo máš len menší povlak pri koreni jazyka, ja tam žiaden iný povlak nevidím, daj si do vyhľadávača soor a tam môžeš vidieť ako vyzerá premnožená candida v ústach.

Verboo

Gima to je pekné čo si napísal ale neviem aky to ma súvis s Candidov ...

Niekto este neaké typy ako sa toho uspešne zbaviť ?

Gima

Čaj

Pri flavonoloch a antokyánoch nachádzajúcich sa v čiernom čaji, bolo preukázané, že ochraňujú srdce a cievy. Čaj vo všeobecnosti pomáha znižovať krvný tlak a zabraňovať hromadeniu plaku v cievach. Ak si doprajete denne tri šálky čaju, môže vám to pomôcť s upchatými cievami.
Zelenina a ovocie

Pestrofarebné ovocie a zelenina sú hlavným zdrojom vitamínov a antioxidantov, vďaka ktorým sa posilňuje ochrana buniek v tele. 8 a viac porcií zeleniny alebo ovocia denne znižuje riziko vzniku srdcového infarktu alebo mozgovej mŕtvice až o 30%.
Šťava z granátového jablka

Ak si pravidelne doprajete šťavu z granátového jablka, po pár mesiacoch sa vám zlepší krvný tlak, zníži sa oxidačný stres a zlepší sa aj stav hladiny cholesterolu. Preto sa tejto nápoj odporúča najmä pre starších ľudí, ktorí majú problém so zvýšenou hladinou „zlého“ cholesterolu.
Zelené listy

Hlávkový šalát, petržlen, kapusta, reďkovka alebo kel môžu mať pozitívny vplyv na uvoľňovanie ciev a na ich prečisťovanie. Výskumy tiež ukázali, že táto zelenina pomáha znižovať krvný tlak a dodáva telu množstvo výživných látok.
Bylinky a koreniny

Bazalka, škorica, granulovaný cesnak alebo rôzne ďalšie koreniny sú dobré pre kardiovaskulárny systém a rovnako aj pre vaše cievy. Štúdia vykonaná výskumníkmi z univerzity v Pensylvánii dokázala, že „zlý“ cholesterol v krvi klesol až o 30% po tom, čo sa do každodennej stravy pacientov pridalo 6 gramov škorice.

Mesačný princ

Candidu má každý človek v tele a imunita ju drží na uzde -aby sa nepremnožila.

Všetci, ktorí s týmto majú problém, tak by mali popremýšľať nad návštevou imunológa.