Prosim vas, chcem sa vas opytat, co moze byt pricinou, ze vobec nechudnem? Iste obdobie som bola v strese a mala som problemy (nie ohladom jedla, ani diety), a preto som mala naruseny menstruacny cyklus a teraz som ho uplne stratila. Moze byt tento problem pricinou, ze nechudnem? Alebo co si o tom vy myslite? Ja sa naozaj zdravo stravujem, cvicim a vsetko len kvoli tomu, aby som aspon kilo zhodila. Prosim, poradte mi, budem strasne vdacna.
Pricina mojho neuspechu?
To si pis ze psychika strasne posobi na metabolizmus. Robim Herbalife a moja kamoska, hoci sme uz vyskusali vselijake kombinacie, ma stale minim. ubytok vahy.....ale ma poriadne psychicke problemy...Takze to prisudzujem uz len tomu, lebo u inych to ide bez problemov....Potrebujes povzbudenie od niekoho, komu veris....zdvihnut sebavedomie a odosobnit sa od tvojich problemov.....ale to keby sme vedeli ako, vsak? Vela uspechov prajem
to ze si neschudla v kilach, neznamena ze si neschudla v centimetroch:)
Hormony maju vela spolocne so spalovanim tukov v tele
Pri strese sa v tele vytvara hormon kortizol, ktory je podla sucasnych vedomosti zodpovedny za ukladanie tuku v tele, hlavne okolo pupky a na zadnej casi tela.
Hormonalne poruchy aj pridavaju k stresu, odporucil by som ti zobrat trochu yam-u(2x2 kapsule, i viac,) to ti moze upravit situaciu na normalny cyklus. Pomozu aj rozne oleje, hlavne pupalkovy, ale aj rybaci ciastocne.
Tiez damiana a Dong Quai(cinska angelika, zaroven povzbudiva pre zeny)
Najdes na Google.sk pod: doplnky, divoky yam, evening primrose ,dong quai
mozno ze si toho vel;a schudla ked nemas menzes a mas naruseny ten cyklus...alebo ze si mala stres...ked ma clovek stres moze aj pribrat...
Vyskusaj akupunkturu, mala by ti odblokovat cesty.Inak nieco moze byt aj genetika.Niekto sa moze aj pos... a aj tak neschudne.
Pricin moze byt viacero,stitna zlaza ale aj zablokovana-upchata lymfa... pomaha na to cvicenie na Rolletic- taky stroj co ti masiruje lymfi..ak mas moznost vo svojom okoli urcite vyskusaj,oplati sa to aj zo zdravotneho hladiska,pomaha aj na problemi s chrbticou a tiez na stihlu liniu.