Zdravim vas a prosim o radu:
Cez zimu som si dala implantovat vnutromaternicove hormonalne teliesko, kt.som odzaciatku neznasala a mala kopec neziaducich ucinkov: od bolesti v podbrusku, cez depresie az po priberanie na vahe. Za 2 mesiac som pribrala 6 kg, ktore sa mi nedari schudnut :( vek:30, meriam 167 cm a vazim 67 kg.. je to na hranici, ale nie som sokojna s tym ako vyzeram. Ani letne nohavice mi uz nesedia...
moja strava:
Ranajky: celozrnny rohlik so sunkou a paprikou alebo biely jogurt a banan.
desiata: kefir
Obed: dusene mäso s porciou ryze, cerstvy listovy salat s citronom a lyzivou olivoveho oleja. Alebo tuniakovy salat alebo celozrnne tmave spaghetti aglio olio.
Olovrant: ayran alebo nedozrety banan (zlte zrele mi nechutia), hrstka orechov - mandle alebo vlasske alebo para.
Vecera: len bielkoviny v podobe lososa alebo morcacieho steaku. Bez prilohy, iba listovy salat alebo dusena cerstva zelenina k tomu. Niekedy si dam namiesto mäsa cottage cheese.
Nejem sladkosti, nepijem soft drinky ani dzusy, a ani Alkohol. Ten iba prilezitostne na oslave pohar bieleho vinka.
Sport: 3x v tyzdni aktivne - priklad: pondelok 12 km kolieskove korcule, streda: 30 minut beh a doma skoky cez svihadlo 300x za sebou. Piatok: 26 km na bicykli (do prace 13 a poobede domov 13)
K tomu dlhe prechadzky, vela chodim peso. A Niekedy volnocasove vikendove aktivity badmindon, lozenie po stromoch v kletterparku, tury do hor...
takto aktivne zijem vyse mesiaca.. dovtedy tiez podobne, ale musim podotknut ze som si vecer na veceru neodoprela napr. Zemiaky alebo ryzu alebo Niekedy za obedom keksik.. teraz pocitam kalorie, za den zjem okolo 1600-1700 kcal ale len z tych zdravsich zdrojov ktore som hore v priklade uviedla... a napriek tomu vaha nejde dolu! :-( preco????
poradte mi prosim ako sa podari schudnut 5-6 kg? Dakujem