Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa naučiť žiť sama?

Príspevok v téme: Ako sa naučiť žiť sama?
nešťastná0007

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť možno o rady, inšpiráciu názor..
Som po 2 neúspešných vzťahoch, končím vš a čakajú ma 4 mesačné prázdniny..všetky moje kamošky s ktorými som udržiavala vzťahy sú zadané, brigádu som si našla fajnú ale len na 2 dni v týždni..
Doma som sama s rodičmi...a cítim sa taká nepotrebná....vždy som bola naučená fungovať vo vzťahu..a teraz som prišla o vzťah a stratila som aj kamošky tým že som celú vš bola vo vzťahu a nemala som popri ťažkej škole čas na iné záujmy..
Cítim sa úplne stratená..noci trávim plakaním do vankúša a neskutočne to celé bolí....nedesí ma ani tak to že nemám chlapca ako skôr čo so životom? Sedieť doma za pc zatvorená celé leto a počúvať od rodičov reči typu už si vo veku kedy je neskoro spoliehať sa na nejaké kamarátsva..
Ostala som v našej malej dedine sama ...a večer je to najhoršie ked som len ja a fb a plačem a vravím si že takto žiť nechce..ale neviem ako žiť...
chodím aj ku psyhcologočike ale moc mi to nepomáha..neviem či na toto existuje riešenie..ale ked mi šťastné kamošky ktoré si práve teraz našli vzťahy vypisujú aké sú rady a už si nenájdu čas kavá ani..tak mi to trhá srdce..teším sa s nimi ale zároveň to neskutočne bolí..
Neviem kam z konopí v tejto situácií...samota ma desí viac než čokoľvek na svete..

Leonardo99

Čo fňukáš? Vieš koľkí ľudia sú sami celý život? Keď čítam tie blbosti čo píšeš, tak sa vôbec nečudujem, že ti frajer dal kopačky. Musel ťa mať plné zuby.