Nikto o mna nema zaujem, pride mi, ze som, ale uplne na vsetko sam aj, ked sa s niekym snazim nadviazat kontakt vzdy to dopadne iba v ramci znamosti, nemam nikoho takeho s kym by som si rozumel,
uz fakt neviem co mam robit...
Ahoj Jakub,kedže mám dosť skúsenosti vo vzťahoch mal by si prehodnotiť a hľadať,kde robíš chybu.Ak ti to viac krát stroskotalo určite je chyba v tebe.Keď to nedokážeš vyriešiť sám skús navštíviť psychologa alebo iného odborníka.Pokús sa to čo najskôr riešiť lebo čas beží a každý premrhaný deň je na tvoju škodu.
Jakub555 - spýtam sa ťa to takto. Čo dokáže osamelý mravec vo svete plnom predátorov?
Prežívanie je ,,normálne,, teda presnejšie povedané bolo, kým platil výrok ,,nevedomosť je bránou ku šťastiu,, no len nik nerátal s tým, že aj ten najdokonalejší obraz niekde ukrýva chybičku krásy. A tak ľudia pochopili.
To ostatné si doplň k tomu, čo som napísal medzi riadkami :)
Mesacny princ, pises, ze prezivanie je normalne...mne to ako normalne nepride...,skor si myslim, ked uz sa bavime v rovine mraveniska..., myslim si, ze som cerveny medzi ciernymi...ja neviem co si o tom mysliet bud sa im prisposobit, alebo zostat svoj...
Vieš prečo je to tak? pretože do tohoto spoločnosť ľudí núti. Na to, aby spoločnosť fungovala to musí tak byť. No teraz má spoločnosť väčší problém a to ten, že ľudia si to začali uvedomovať. No zatiaľ s tým nič nedokážu spraviť. Čiže pointa je v tom, že jeden maličký mravček je bezvýznamný a mravenisko netvorí len sám. zastúpia ho iní, tí, ktorí milujú to ,,prežívanie,, a neuvedomujú si, že prežívajú :)
tak som kusok od Ziliny, co ma tak bavi je turistika, historia, pocitace, rad si zahram nejaky sport, zivot mi pride ako prezivanie, len praca a domov...fakt je to cudne.. ja viem, ze je chyba vo mne, ale ono, ked sa clovek stale snazi a nedari sa je to velmi deprimujuce... no asi budem problem v tom, ze som samotar, som menej zhovorcivy, nesnazim sa za ludmi nasilu dobiedzat, akoby som tych ludi od seba sam odhanal..., nejde konkretne o zeny, ide skor o hlbi vztah hocikym.. s tym mam strasny problem a neviem co robit..
V com myslis, ze je tvoj problem? - vo vyzore, v povahe, ze si samotar, nudny, neatraktivny, v style zivota, ai ai? Vies to vobec pomenovat, specifikovat?
A ked si uz spominal tie znamosti, na com to zvacsa stroskotalo? Kak ti to pravdaze tie zeny povedali a mas spätnu väzbu