Zdravim vas bola mi zistena uzkostna porucha a predpisani Paretin u psychologa na to mi zistili ze mam zacinajucu hypertenzia na to zatial nebolo predpisane chcem sa spytat ze ci ma niekto skusenost z paretinom lebo doktor povedal ze to je nenavikove a zistil som ze ono to neni ani pravda tak teraz neviem ci zacat brat alebo nezacat brat a ten tlak si myslim ze ma na svedomi stres ak by ste mi vedeli aj poradit nejakeho dobreho psycholoka okolie tn nm pn bol by som rad :) dakujem za veskere rady cenim si toho ludia drzte sa neni to prijemne ale treba to nejako vyliecit :) pekny den vam prajem :)
Diagnostikovana uzkost a poruchy uzkosti a k tomu zacinajuca hypertenzia
Ahoj čo sa tyka paretinu uplna pohodicka mne slapal dobre jedina jeho nevyhoda aspon pre mna bola, že som z neho strasne pribral v kombinacii s mirzatenom za 6 rokov 60 rokov. Preto som sa rozhodol to prestat uživat. V priebehu tyždna sme znižovali postupne davku a v poho...Co sa tyka hypertenzie nie je to len tym, že počas uzkostneho stavu sa ti zvysi tlak a ked sa upokojis tak klesne? Mne to doktorka tak vysvetlila, že sprievodnymi javom uzkosti je zvyseny krvny tlak. Ked som v poho tlak mam normalny. Už som sa o tom co to naučil nakolko s tym bojujem už 13 rokov...