Mihálnica v oku - doslova

Príspevok v téme: Mihálnica v oku - doslova
Flatt

Ahojte, myslím že sa mi dostala mihálnica do vnútra oka (pozrite priložený obrázok). Videl som, ako bola z polovice alebo 2/3 tam, mrkol som a už jej nebolo a teraz mám taký pocit, že je tam, aj keď nereže. Ani som nevedel, že môže byť niečo také možné. Myslíte, že ju už odtiaľ nedostanem alebo by ju mohla odplaviť voda (ak sa tam dostane) alebo slzy (ak sa tvoria tam a nie v spojovkovom vaku)? Môže sa mihálnica dostať aj hlbšie, zapáliť alebo poškodiť oko? Vopred ďakujem za názory.

tourminatorrexik

No kedze to neprestavalo tak som pre istotu zasiel na urgent. Ze nemam tam nic spadnute aj ked som si videl v hornej casti taku drobnu ciernu bodku no cez mikroskop nic nevidela iba ze mam zacervenane oko a napisala mi atb oftaquix. Ako neboli ma to len mam pocit sucheho oka a tak isto mam pocit akoby cudzieho telesa zhruba v oblasti spojovky a idem si zajtra poriesit kontrolu. Plus teda po aplikovani atb som si vsimol ze okolie oka mam akosi zozlknute. Je to podla vas vazne a mam dovod na obavy alebo to prejde a ak ano tak za kolko? Doteraz som mal stastie a tymto problemom som sa vyhol

snazilkajulka

Ja tam nic nevidim a myslim, ze keby tam fakt bola tak uz davno ti oko silno slzi aby sa prave vyplavila von

tourminatorrexik

Dobry den,vidim ze to uz stotocna tema ale ako ste vyriesili vas problem? Lebo mne sa cosi obdobne stalo zhruba pred hodinou skusal som zmurkat a vybrat vreckovkou a miestami vyzera ze je to dobre ale ked prudsie otocim hlavu tak to tam ucitim a pod hornym vieckom som si zbadal taku drobnu bodku ktora sice nevyzera moc ako mihalnica resp. smietka ale aj tak neviem chvilkami uz v pohode ale este furt to tam semtam skrabe. Je stres na mieste alebo rano ak vstanem tak to vyjde samo?

Flatt

To nie je moje oko, ale z internetu len na znazornenie. :D Veď to, že to ani nie je vidno, lebo si myslím, že sa mi dostala celá tam, kam smeruje šípka. Mihalnice mi bežne padajú do očí a neriešim, ale keď som videl, ako lezie do vnútra oka, tak už mi to nedalo. Tak snaď tam už nie je alebo sa ešte vyplaví. Ďakujem ;)

Nickii

Ak ta nic nereze nedrazdi netlaci tak to neries ona sa ti sama vyplavi von:) skus si tam kvapnut nejake kvapky alebo si poriadne vyplachni vodou mozno je uz davno prec :)

0vecka

no ja tam nic nevidim... inak mnes a to stava bezne najme v lete... najlepsie sa to vytahuje hajzlakom.. ono ta mihalnica sa nanho prilepi a potom vytiahnes popripade ju moze tym hajzlkakom tlacit alebo tahat..

inak mas pekne oko :)

Bubliii

Pokiaľ ťa nereže a nedá sa vypláchnuť, ja by som to nechala tak.. tiež som raz naháňala mihalnicu po buľve, presne sa mi dostala do kútika, nechala som to tak a nič mi nebolo.