Velmi moc som miloval svoju frajerku a nikdy o nu nechcem prist. No mam jednu zasadu ze moje dievca nesmie byt kurva a ani v minulosti nesmela byt taka. Tak som si zacal o nej zistovat a zistil som ze kazdy mesiac mala ineho frajera predomnou, som sa z toho zhnusil a mal som chut sa s nou rozist a povedal som jej kopu zlych veci za co sa nenavidim. Zistil som ze som sa v nej mylil, neni kurva a ma dobre srdce, ktoremu som nikdy nechcel ublizit, povedal som si ze ja to nespravim, no spravil som, zradil som ju a zradil som aj sam seba. Tuzim aby to bolo zas ako predtym, cas nevratim ale chcem to napravit chcem znova obnovit jej doveru chcem znova naplnit nas vztah takou neohrozenou laskou ako predty. Poradtte mi prosim.
Chyba
tak kazdy robime chyby, nikto nie je neomylny ale teraz musis za tu svoju chybu pikat, neboj ona ti odpusti
Ľútosť, pokora, odpustenie, zmierenie dosť dôležité veci v živote, ktoré sa v škole neučia, je to ťažké, niekedy sa to ani nedá, no v živote je to často potrebné a dôležité (až životne) ale treba to chcieť, prvý krok si spravil, priznal si si chybu, treba pokračovať a potom bude na rade aj ona, ako sa zachová, či to dokáže prijať
Dakujem za radu, idiot je na mna slabe slovo.
vsetci v zivote robime chyby a potom za ne musíme niest zodpovednost. Frajerke si vycital nieco, co sa stalo este pred tym, ako zacala byt tvoja priatelka. Chapem, ze ta vela veci sklamalo, ale nebolo spravne jej to hadzat na oci.
Ale nic, stalo sa a ty by si jej mal teraz dokazat, ze to bola chyba a ze si sa choval ako idiot.
Proste sa s nou skus porozpravat a priznaj chybu. Vela stastia