Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Láska

Príspevok v téme: Láska
T123

Ahojte, potrebujem radu. Stretla som na diskotéke chalana. Pravda je, že neviem o ňom veľa, viem ako sa volá, kde býva, poznám jeho súrodencov a tak. Ale veď spoznať sa môžme aj neskôr ale keby som to nepokašľala. Keď sme sa zhovárali dá sa povedať, že bamabalillen ja som bola skôr taká, že som odpovedala, čo ma napadlo a nepremýšľala som nad tým a bojím sa, že niektoré odpovede boli troška drzejsie ako by mali byť. Snažila som byť samou sebou ale bola som nervózna, bol tam strach, veď som ho nepoznala, bola tma a je starší ale na druhej strane tam bolo niečo, také iné, neviem ako to opísať. A bojím sa, že som to tak pokašľala, že si na mňa už ani nespomenie kvôli tomu aká som bola. Bol fakt zlatý, možno to bolo len tak ale cítila som, že je úprimný. A teraz neviem, či to mám nechať tak, nechať to na osud alebo niečo podniknúť, ale bojím sa, že sa strapnim. Strašne má trápi moje správanie, ale na svoju obranu, nebola som nejako len som sem tam trepla btreplaosť, čo dúfam, že sa.neurazil aka som bola. Prosím a vopred ďakujem za každú radu :-) :-( :-(

T123

Severka17 Okey, ako myslíš, ja ti tvoj názor neberiem, ale nepoznáš ma, tak nekritizuj niečo o čom nevieš. A rada do budúcna, nevysmievaj a nekritizuj iných, keď sama nechceš byť ta, do ktorej sa ľudia navážajú, pretože nikdy nevieš, čo tú osobu trápi alebo čo všetko je za jej správaním.

T123

Ja viem, ale mi sa poznáme už dlhšie ale nikdy to nebolo také...... až od vtedy je to úplne iné, no aspoň dúfam :-\

T123

Filip TT Prečo myslíš, že som spravila dobre, že som ho tým asi odradila? Viem, treba byť úprimný, ale jeho asi ta úprimnosť odradila. :-\