Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vsetko riesi s mamou.

Príspevok v téme: Vsetko riesi s mamou.
lellos

Velmi sme sa pohadali so zenou pretoze som jej vytkol ze vsetko riesi s mamou. Nezakazujem jej s nou komunikovat ale nechcem aby snou do detailov preberala napriklad moje zdravie,financie alebo problemy mojich rodicov alebo aj zalezitosti co sa tykaju len nas dvoch lebo viem ze to je ako vyhlasit v rozhlase. Ja sa s nou o tych veciach rozpravam preto ze je moja zena a partnerka a chcem s nou komunikovat tak ako to v manzelstve ma byt a nie za vsetkym dodavat nikomu to nehovor. Chapem ze je to pre zeny bezne ale nepaci sa mi ze tak ako doma rozprava najnovsie drby tak tak isto sa vynasaju aj veci odnas. Kazdy rozhovor o tom sa rovna hadka lebo ja zvelicujem a nadavam na jej mamu. Rad si precitam vase nazory na takyto stav.

Mesačný princ

Presne niečo podobné poznám a je to na nervy. Ak to nevyriešite, tak sa vám vzťah po čase rozpadne.

Messje

Aj ka si mysl ze to nie je take zle.Ja sa tiez s mamou porozpravam viac ako s kamaratkou.Nehovorim jej vsetko ale ked ide o zdravie alebo financie tak preco nie?Pokial sa nam do toho nestara tak to nikomu nevadi.Horsie ak by to mama posuvala dalej.To by ma mrzelo a bud by som jej povedala ze jej viac nic nepoviem alebo by som prestala uplne a hned.
Ak svokrovci su rozhlas tak to by stvalo aj mňa.

Filip TT

Problem by bol, keby svokrovci zasahovali do manzelstva, ze by chceli aby sme nieco robili tak ako chcu oni, alebo ze by ovplyvnovali manzelku proti mne.

Ale ked je to len o tom, ze zena informuje mamu, tak to mi nevadi. Ani financie, ani zdravie.

Podla mna to nie je vec, co by stala za velke rodinne hadky.

0vecka

lellos nj o mojom spermiograme vedela tiez cela zenina rodina... ale co narobis? podla mna jej len povedat nech to nehovori a ked to aj tak hovori tak sa s tym zmierit...

lellos

adr1a. :Jasne ze bola taka ale to sme spolu neriesili rozne financne problemy atd. A Ked sa svokrusa opyta ze ci uz som bol na tom vysetreni (urolog) co Katka spominala tak viem odkial vietor fuka :-D

lienkalenka4

Podľa mna, jej o tom hovorí, lebo potrebuje poznať jej názor. Možno sama nevie, ako ti má odpovedať, alebo vôbec netuší ako by sa ten - ktorý problém mal riešiť, alebo ako by sa k tomu ona mala postaviť a preto ide za svojou mamou, ktorá tu vždy bola pre nu a vždy jej "dobre" poradila. Ak to je takto, tak je to choré, mala by mať svoj rozum a nemala by jej nalievať rozum jej matka, na to je už neskoro. Vysvetli jej to, povedz že ti to vadí a že nech sa rozpráva o tých veciach s tebou. Spolu nájdite riešenie, alebo len tak sa bavte.....je to vaše manželstvo

adr1a.

Ona takouto bola zrejme aj pred svadbou. Ze to aj vtedy robievala bezne. Uz vtedy si to mal zacat s nou riesit. Na mna sa zas kazdy hneva ze nic nehovorim)
Pozri. Hadky vam nepomozu. Ked sa odfuci tak normalne slusne jej povedz vysvetli, ze sa ti to nepaci, nezelas si to. Nech sa s matkou vykecava kolko chce - o kom chce = ale nech z tych reci vynecha teba a svokrovcov.
A ako si sa vlastne dozvedel ze co vsetko mame rozprava? Od inych ludi?-ze vedeli privela a este sa ti aj pochvalili od koho to vsetko maju vedia? Lebo okrem mamy moze takto vykecavat aj s kamoskami ai.
A vzala to dost osobne, ako utok na jej matku, seba. Asi si bol uprimny trefny a priamociary, trafil klinec po hlave) Povedz jej, ze proti jej ci jej matke nemas nic, ale co je medzi vami dvoma ako manzelmi, ci co sa teba vsetko tyka, tvojich rodicov, zdravia financii ai nech o tom s nikym nerozprava, ze si to nezelas, je ti to neprijemne (nastav jej zrkadlo ako by sa ona opacne citila keby si ju a jej matku, vsetko riesil donasal svojim rodicom ai), ze to oslabuje vasu vzajomnu doveru ai. Opakovanie je matkou mudrosti) ak to nepomoze, tak s nou radsej uz nic neries) ked nevie-aspon nic nepovie)))