Je divne ze mam rada smutok? Vzdy ked nie som smutna tak chcem byt. Mam proste rada take stavy, depresivne filmy,... Vacsina ludi je rada ked su stastny ale ja ked som stastna tak sa mi to nepaci. Je to take divne ze potrebujem smutok na to aby som bola stastna.
Smutok = stastie
Pre väčšinovú spoločnosť je to nepredstaviteľné, neprijateľné a každý koho poznám by ti v konečnom dôsledku išiel z cesty.
Ale ak dokážeš takto fungovať a si v tomto stave šťastná, tak je to fajn. Len nájsť ľudí, ktorí sú aspoň trošičku podobní tebe bude tvrdý oriešok. Existujú, možno je ich viac, ako si myslím ja ale určite túžiš aj po spoločnosti iných ľudí a ,,smútok,, je v tejto spoločnosti neakceptovateľný a toto, čo cítiš táto doba nikdy nepochopí. ľudia na to nie sú pripravení, presne tak ako nie je spoločnosť pripravená na ľudí s inou orientáciou, psychickými problémami, na asexuálov či na tých, ktorí nechcú mať potomstvo.
Držím ti palce
tak to je divne a ja by som to pochopit nevedela. Ja praveze ked mam smutny a depresivny den tak to pre mna den ani nie je :/
Viem to pochopit. Ja som zasa taky ze byvam casto smutny a snazil som sa silou mocou byt stastny. Ale potom som zistil ze to nie je uplne smutok, je to proste len hypersenzitivne vnimanie sveta, kde sa sustredujes na osobne pocity, ktore najintenzivnejsie citis ked si smutna. Pripadne melancholicky naladena. Ale ak ti to takto vyhovuje, nie je na tom nic zle ani divne. Hlavne si davaj pozor aby to neprerastlo do depresii a podobne. Obcas musis aj vypnut a nezmyselne blbnut aby tvoj mozog dostal zmenu. Potom mozes byt znova smutna :).