úzkostné stavy pomoc :(

Príspevok v téme: úzkostné stavy pomoc :(
danuska1231

ahojte ludia... chcem sa spytat co vam pomaha pri uzkostnych stavoch a velkej nervozite? skoncila som vysku teraz mam nastupit do zamestnania a mam neskutocne uzkostne stavy stres a nervozitu ktora mi brani v beznych veciach. :( este nikdy som u psychologa ci psychiatra nebola ale myslim ze ho budem musiet coskoro navstivit nech mi aspon na zaciatok kym sa tam zabehnem predpise nieco na upokojenie :( ako vlastne prebieha take sedenie? kto na takom bol ? dokazali ste povedat psychologovi vsetko co vas trapi? dakujem

aknud

Ahoj,
osobne som mala všeličo. A strach, úzkosť, stresy... - to tak isto. Napíš mi na Facebooku - dana.kolenicova.

dia1

Ahoj uzkostne stavy si len nahovaras mala som ten isty problem obmedzovalo ma to v osobnom zivote ale len chvilu musis si uvedomit ze ked si zvladla vysoku skolu praca ,zamestanie je uz nic normalna vec ktory vykonava kazdy clovek vdaka praci budes uspesna ved praca slachti cloveka ked mas strach zo sefa ...ber to tak ze aj on je clovek a ked to nepojde ,nepojde ti ta praca pojdes do inej a budes skusat a skusat vobec nemaj strach ber to s nadhladom opakuj si kazdy den ze si silna osobnost pust si dobru hudbu nahod sa a cit sa nad vecou a pomodli sa ked veris v Boha ked nie zacni mne stale pomohla najviac modlitba ked chces plakat vyplac sa ked sa chces smiat smej sa a este sa skus niekomu vyrozpravat a nechod k ziadnym psychologom ja by som mala osobne pocit ze som ako osobnost zlyhala keby som sla tie lieky ta znicia tomu ver poznam take pripady oni najprv stav zhorsia ale potom klesnes v duchu na uplne dno a oni zato budu brat krasne prachy....VER MI radsej sa tu postazuj co ta trapi...☺