ahojte ayrne potrebujem pomoc. už tyzden mam problém s pupencami okolo intímnych partií. zacali mi na zadku a myslela som ze su to potnicky. ale narastli do 5mm-1cm na sirku a sú aj vypukle a velmi svrbia...preslo mi to od zadku po stehnacg az cez intimne partie dokonca aj pri klitorise a vsade okolo, ďalej aj na brucho uz a uz mam aj na prsniku a jednu na tvári a par na chrbatr a krizoch. bola som u koznej a nevie to špecifikovať. dala mi tabletky proti svrbeniu co aj pomohlo a masticku ale nepomaha...predoisala mi to v piatok a od piatku sa mi to stale siri. vyrazky su najprv ako stipanec a potom idu farbou uplne do silno cervena az bordova...ako zapálené. na vrchu tuch starsich sa mi robi drsny povrch a pri skrabani sa da odlupit celkovo koza z tej vurazky ale stipe to a myslela som ze to sa tak hoji a vlastne zlupnem tak vyrážku ale niem pod tym ostanr stale vyrazka ale je potom akoby otvirena. prosim poradte mk z coho to mkze byt? uz som zufala...do soboty sa toho potrebujem zbaviť a celkovo mi to aj vadi :-( prosim vážne