Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlak v cele (piskanie v uchu)

Príspevok v téme: Tlak v cele (piskanie v uchu)
Jozef2307

Dobry den,
chcel by som Vas poprosit o radu. V 1/2016 som som dostal nadchu. Po liecbe (PN, antibiotika) mi postupne silnel tlak v celovej dutine. Ostatne priznaky vymizli (nadcha, hlien, kasel, teplota). Po asi mesiaci sa mi pridalo k tlaku aj piskanie v lavom uchu. Piskanie je pritomne predovsetkym v lahu. Navstivil som 2 ORL doktorov. Krvne testy v poriadku, CRP testy bez zapalu, vytery v poriadku, RTG dutin ukazal uplne minimalne upchatie. Vsetci sa domnievali, ze sa jedna o alergiu. Alergologicke vysetrenia su vsak taktiez bez nalezu. ORL doktor sa domnieva, ze by mohlo ist o alergiu, ktora sa v SR netestuje. Uzival som preto lieky (dymista, atd) na alergiu. Tlak v cele je vsak nadalej (aj 5 mesiac po zacati) pritomny. Nemam ziadne ine priznaky iba tlak v cele a obcasne piskanie v lavom uchu. Pri vycerpani (dlha praca s PC, dlhsie soferovanie) mam subjektivny pocit zvysovania tlaku. Od svojich lekarov dostavam odpoved "to je zvlastne", "neviem co by to mohlo byt", "mozno to je zo stresu", atd.

mascha

začalo sa to predsa nádchou,tú spôsobil nejaký patogén, ten bude aj v hlave,mohla by som ti poradiť inhalovať vodou riedený jablk. ocot, alebo odvarom paliny vyplachovať nos,resp.kvapkať do nosa,okrem toho napr. aj koloidné striebro