Aky je moj problem?

Príspevok v téme: Aky je moj problem?
Zufali

Ahojte ludia,
Uz asi 5 mesiacov mam velky problem lebo my strasne zapachaju nohy. Bol som u troch doktorov lebo som mal podozrenie na plesen noh. Ale kazdy lekar mi povedal ze plesen nemam. Jeden doktor mi povedal ze mam hrozne hrubu kozu a ze sa mi potia nohy a predpisal mi Erythromycin Isopropanol 70%. Ktory my zaberal 3 dni a potom uz nie. Objednal som si Tee Tree Oil a daval na nohy co mi nepomohlo. Kupil som si vlozky do topanok tiez nic. Kupil som si Bambusove ponozky a nic. Vlozky do topanok. Pouzival som Canesten ktory stale pouzivam ale nepomaha. Lenze ten zapach je strasny a ja uz nemozem (nechcem) takto dalej zit. Mam rad sport, musim si najst pracu a aj priatelku by som chcel ale bohuzial neomozem. Je jedno ci som v topankach alebo nie citit to tak ci tak. Velmi mi to zmenilo(znicilo) zivot a prosim o pomoc. Surne potrebujem vediet o co sa jedna aby som to mohol zacat riesit. Mam rad hygienu cistotu a vonu. Momentalne zijem uz druhy rok v Nemecku. Vopred dakujem.

Zufali

Hrubou kozou to nebude kedze tam skoro zoadna nebola a aj tu aom odstranil. A ano je to hrozne, jeby si to citil tak sa to ani neopitas. Nepomaha Tee Tree olej ani antitranspirant praveze vtedy je ti este horsie. Dnes rano som si spravil kupel, liter vody a jedla sol pomaha to proti poteniu a aj inym chorobam. Asi 4 hodiny bolo vsetko okay potom pomali akoby vlhol spodok ponozky na pravej nohe a akoby sa mi lepil spodok nohy v predu pred prstami na ponozku a ponozka na topanku. Naozaj neprijemni pocit. Neviem ako sa to spravne povie tusim ze koza mokva. A naozaj chcem vediet cim to je kym sa to neshorsi. Dakujem za kazdu odpoved

erikalahka

to je naozaj az take hrozne? a co tak skusit ist kozmeticke nech ti tu hrubu kozu odstrani, mozno by to mohlo pomoct