len zeriem !

Príspevok v téme: len zeriem !
samanta 432

ahojte .. mam otazku ... vie mi niekto poradit ,nejaku bylinku alebo nieco z lekarne ...aby mi nechutilo jest ? uz som zufala .. vzdy pred menstruaciou..len ZERIEM !!! vsetko co mi pride pod ruku .slane so sladkym ,som schopna vyzrat celu chladnicku za den .......... pred tym mam pekne ploche brucho a 47 kg pri vyske 160 cm .... ale teraz 51 kg a brucho ako keby som bola v 5 mesiaci tehotenstva , len ,zeriem a zeriem a neviem to regulovat ,neviem sa ovladat .(rano si poviem ,dneska si dam dietu ,a nedokazem to ,tie hormony to je smrt!!!). po kramoch mi zasa prestane chutit jest a dostanem sa na svoju vahu ,,,ale lezie mi to na nervy dookola .. lebo takto sa dokazem vyzrat vzdy dva tyzdne pre menzesom , a nemozem si obliect co prave chcem ,viem ,ze a tu riesia aj vaznejsie veci ,ale budem rada ak mi niekto nieco poradi ,aby mi nechutilo jest .. veeelmi dakujem

Gima

Dá sa to ženské v nás ovplyvniť vyberom správnych jedal. Teda viacej rýb, zeleniny, šalátov a miesto sladkej mliečnej čokolády si kupiť horkú čokoládu. Pite aj dosť čajov, prípadne si nakupte ovocie, ktoré rozmixujete s vodou alebo s mliekom a takto si pripravíte vitaminovy nápoj, ktory zasýti žaludok na určitý čas. Pitie kávy dehydratuje (odvodnuje) organizmus a vyvoláva pocit hladu. Ja ked mám chuť na niečo a viem, že som predchvílou jedla dám si nastruhane jablko s orechmi a pochvíli melonový čaj. A jedavam do 20 00hod.
Ked zjete 1 sýte jedlo za deň je to dobre. Mal by to byť obed. Večera by mala byť ľahšia a rýchlo stráviteľná. A raňajky detto, polosýte.

samanta 432

to a lahko povie .. ze po troche ,natahuj :D .... ved ja to zhltnem pazravo ako taky pyton mys :D ... proste sa neviem ovladat .. ano suvisi to s kramami .. lebo po kramoch mam nechutenstvo .. a proste vy chlapi ,nerozumiete ,zenskym hormonom co sa s nami deje ked sme tehotne ,alebo pred kramamy .. to budeme tazko chlapom vysvetlovat .. dnes som zacala pekne ,proste som si dala probiojogurt ,nakrajany banan a kiwi , zmiesala som si to spolu,a dala som si za tym kavu s mliekom .. do 12 som nemala potrebu jest (vravim si super zvladam to )(dokonca som urobila 30 bruakov ň...,,no ale potom uz to prislo .. 3druhy vyprazaneho syra a tatarka ,zemiaky .. same sladkosti . jogurty .. maso na prirodno z ryzou ... brucho mam ako balon ! znova kava (mam na nu stale chut )neviem sa vpratat do legin :D ..mna porazi .. kramy mam dostat za 4 dni ! ak explodujem :( to fakt nie je nic co by mi zahnalo tieto vlcie chute na zradlo ,nonstop ?? :(

zaujimave....

Venuj sa niecomu, aby si zabudla na jedlo! A to sa dost cudujem co ste tu pisali, vraj to jedenie resp prežieranie suvisi s kramamy? Hm, zaujimave...ako ste na to dosli?

citruska

vacsina bab si povie a vsak co mam pred kramami mozem vsetko jest ale je to vsetko o hlave, ako si povies aj takato pazravost sa da ovladat

samanta 432

ale ja to mam kazdy mesiac pred menstruaciou ! uz som zozrala chleba so syrom a chery rajciny aj .kolac, cokoladovu tycinku ! a zasa mi ide na nieco chut !!!! idem sa zblaznit !!!! prosim poradte mi .. nech mi nechuti jest ! ved budem mat 100 kil !!