Fiber TV - Orange

Príspevok v téme: Fiber TV - Orange
Sheilla

Viete mi niekto poradiť, ako treba postupovať a aké tlačidlá na ovládači treba stlačiť, aby som mohla sledovať TV v rámci služby FiberNet s TV od Orange? Pred pár dňami boli u mňa technici, zapojili optický kábel, set-top box a konvertor a povedali, že TV mám ovládať len pomocou ovládača od Orange a nič viac mi k tomu nevysvetľovali. Myslela som teda, že to nebude nič zložité. Po ich dochode som poprepínala pár staníc, všetko fungovalo, ale keď som TV zapla o deň neskôr, napriek stláčaniu všetkých možných tlačidiel na ovládači sa na TV nezobrazilo vôbec nič. Keď stlačím tlačidlo STB a TV celkom hore na ovládači, tlačidlá zablikajú, ale inak sa nedeje nič. Mám TV Sony z r. 2002. Ak má niekto z vás tiež TV od Orange a vedel by mi poradiť, ako mám postupovať, bola by som naozaj rada, lebo fakt neviem, čo robiť. V návode, ktorý je na internete, sa píše o zadávaní kódu či o preprogramovaní ovládača, aby bol kompatibilný s danou TV, ale to by mi snáď tí technici povedali, a žiadny kód mi nedali.