Ako to ze mam cez 203 priatelov na FB a nemam s kym von?

timeuska111

jooj jak sa ja na toto hnevam :) vsetci online ale hnily ako vsi ani na kavu sa neda ist do mesta :D hrozne ked nebolo soc. sieti to bola parada cele leto vonku do vecera :) kiez by sa vratili tie uzasne stare casy nie ludia co sedia za pc a zivot im unika :(

antifuckbuckova

ja stale hovorim ze facebook doniesol tolko zla medzi ludi ze to ziadna ina socialna siet nesposobila.. same intrigy, rozhnevania,rozchody debilne statusy ludi co sa tvaria nato co niesu ani nikdy nebudu... ja ho nemam ani nelutujem nic uprimne tam nenajdes..

Moireal

Zrus si facebook, to este len uvidis, kolko mas kamosov z nich. Kolki si vobec vsimnu, ze ta na facebooku nemaju. :)

osamela z KE

Ale ved to je normalne ze zmolia mobil v ruke ja ho mam v ruke skoro kazdu pol hodku lebo vzdy sa nieco deje na fb a vzdy je co pozerat.

osamela z KE

Ale ved to su moji byvali z spoluziaci zo strednej, z vysokej, z prace v ktorych som robila aj v ktorej robim, byvali susedia aj terajsi, kamarati aj rodina vzdialena

Messje

Naco su ti takí kamarati?Na cislo?Aby si mala viac lajkov?
Nespravnych ludi si prijala,ktorym ide tiez o cislo...nie o priatelstvo.

Filip TT

Lebo si nadviazala kontakty s ludmi co sedia pri kompe alebo zmolia mobil v ruke. Chod sa zoznamovat do terenu s ludmi, ktori chodia von.